≡ Meniu

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E, laptop convertibil cu Windows 10

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E nu putea fi un laptop accesibil deoarece are ecran rabatabil, astfel că poate fi folosit în modul tabletă. Acest laptop mi se pare destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și un gamer nu-și dorește un laptop convertibil. Cu alte cuvinte, aceste două tipuri de laptopuri sunt destul de diferite. Un laptop convertibil trebuie să fie ușor, pe când cel de gaming are o greutate destul de mare (datorită unor componente, sistemul de răcire e mai bun și bateria trebuie să fie mare).

Alternativele sunt multe deoarece alte laptopuri de 14-15 inci cu configurații similare sunt mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E, laptop convertibil cu Windows 10

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-6200U de 2.3 GHz iar placa video e una decentă – HD Graphics 520. Ecranul acestui laptop nu e foarte mare dar impresionează prin caracteristicile sale speciale. Mă refer la tehnologia touch și la panoul IPS, astfel laptopul poate fi folosit ca o tabletă chiar și dacă nu pliați ecranul. În mod tabletă, tastatura devine destul de inutilă și e bine că la modelele de 14 inci s-a renunțat la tastatura numerică.

Multitaskingul e unul foarte bun deoarece are 8GB de memorie RAM dar poate fi extinsă deoarece mai are un slot liber. Nu cred că un așa laptop are nevoie de mai mult. Un SSD mare permite să stocați multe și vă recomand să instalați tot ce aveți pe el iar fișierele media pot fi puse pe un hard extern. Are Windows 10 preinstalat dar și dacă ar fi avut Windows 8.1, ar fi fost disponibil acel upgrade gratuit la 10. Greutatea sa e una redusă însă nu e vorba de un laptop mare ci unul de 14 inci. Bateria sa mi se pare suficient de mare pentru o configurație cu Intel SkyLake.

Plusuri: ecran rabatabil cu tehnologie touch, greutate scăzută, WiFi ac, SSD mare etc.
Minusuri: are doar placa video integrată.

Acer Aspire Cloudbook R5-471T-505E nu e un laptop conceput pentru jocuri deoarece nu are o placă video dedicată iar procesorul e unul cu tehnologie de economisire a energiei. Din clipul de jos cred că vă veți face o idee bună despre designul său și cam cât de mare este.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu