≡ Meniu

Acer Aspire E5-511-C56A, laptop de 15.6 cu Celeron

Acer Aspire E5-511-C56A este un laptop cu procesor Celeron și 4GB memorie RAM care se adresează celora interesați de un laptop cu care să poată intra pe net. Poate că aveți reticențe deoarece vine cu Celeron, dar acest procesor e unul quad core care scoate 1835 puncte la benchmark, deci e unul echivalent Pentium.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă excelent în sarcini office și multimedia (în special vizionat de filme HD).

Acer Aspire E5-511-C56A, laptop de 15.6 cu Celeron

Pe partea de specificații acest model se laudă cu procesorul Celeron N2940 care e unul quad core, cu cipul grafic Intel HD și cei 4GB memorie RAM. Ecranul fiind unu de 15,6 inci are o rezoluție de 1366×768 pixeli care te va ajuta să vezi filme HD la o calitate bună. S-ar părea că ecranul e unul non glare, deci ochii nu îți vor obosi precum la alte modele.
Pentru stocare dispune de un hard de 500 de giga și care are 7200 rotații.
Bateria e una cu 6 celule care ține vreo 7 ore… după cum zice producătorul. Bateria lui o să țină vreo 3 ore la o utilizare normală…
Pe partea de soft are Windows 8.1 și Office așa încât să poți să editezi documente și să intri pe net din prima. Îți recomand să rămâi cu ce are și să nu încerci să instalezi altceva.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, că are o baterie care ține mult, disponibilitatea OS-ului și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar fi că acest model e unul care nu are wireless ac și că ecranul nu are rezoluție mai mare.

Notebook-ul acesta se adresează celora cu un buget mic, dar care vor un aparat care să poată fi utilizat la sarcini uzuale cum ar fi navigat pe net, vizionat filme și editat referate.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest PC portabil. Trebuie să-ți spun că e unul de culoare argintie, chiar dacă din preview poate părea că e de altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu