≡ Meniu

Acer Aspire E5-511-C6NM, laptop cu Celeron Quad Core

Acer Aspire E5-511-C6NM e un laptop albăstrui dotat cu un procesor Celeron N2940 și cu 4GB memorie RAM. o să vă legați de procesorul Celeron și veți spune că e unul ieftin, dar nu-i așa întrucât e unul quad core care scoate 1719 puncte la benchmark. Mai mult de atât, acest model e unul care vine cu sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre Windows 8.1. Acest lucru e unul util în condițiile în care nu vine cu unitate optică.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primești un aparat care e bun la navigat pe net și sarcini office. Vizual nu se prezintă rău deoarece e un model pe albastru cu ecran de 15,6 inci.

Acer Aspire E5-511-C6NM, laptop cu Celeron Quad Core

Pe partea de specificații se remarcă cu procesorul Celeron quad core model N2940, cu cei 4GB memorie RAM și cu placa video Intel HD.
Ecranul e unul foarte bun întrucât producătorul se laudă că a instalat un ecran anti-glare care nu îți va obosi ochii. Diagonala ecranului e de 15,6 inci, iar rezoluția e de 1366×768 pixeli, lucru care înseamnă că vei putea vedea filme HD fără a pierde detalii.
La capitolul memorie stă ok deoarece are 4GB RAM, iar hardul e unul de 500. Alte modele au 1TB (adică 1000GB) la capacitatea hardului, dar o capacitate așa de mare nu te va ajuta la nimic.
Internetul de mare viteză va merge bine pe modelul acesta pentru că e dotat cu placă de rețea 10/100/1000, dar pentru net Gigabit s-ar putea să ai nevoie de un SSD.

Pro achiziția acestui model ar fi că bateria ține mult (are 6 celule, iar autonomia e de circa 3-4 ore), că vine cu procesor rapid și că vine cu sistem de operare preinstalat.
Contra cumpărării unui astfel de model ar fi că nu are wireless ac, ci doar N.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și să poată fi utilizat acasă ori la lucru atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Alături e un clip Youtube cu acest model, însă în clip e un model de altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu