≡ Meniu

Acer Aspire E5-511-C7W5, laptop accesibil pe albastru

Acer Aspire E5-511-C7W5 face parte dintr-o serie interesantă și care oferă modele pe diferite culori și configurații. Acesta e un model Entry-Level, adică poate fi inclus în segmentul inferior. Procesorul e foarte important, iar la aceasta e unul Bay Trail M deci nu e foarte performant. .

Alternative sunt destule ținând cont că există și tablete pentru cei care vor mai multă portabilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-511-C7W5, laptop accesibil pe albastru

Procesorul Celeron N2940 e un Quad Core de 1.8 GHz care poate fi următoarea voastră alegere. Nu e un Ivy Bridge sau un Sandy Bridge, e o serie ca re înlocuiește cea Atom. Vă spun asta ca să vă faceți o idee, deci e mai mult pentru uz office decât pentru gaming sau mai știu eu ce. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine 768p, deci puteți vedea conținut 720p pe el. Se pot viziona filme 480p dacă nu țineți neapărat la calitate și nu sunt deosebiri foarte mari.

Ieșire HDMI vă permite să folosiți laptopul ca un media player portabil. În rest, prezintă un hard de 500GB și o memorie de 4GB RAM. Placa video a acestui laptop e cea Intel HD Graphics. Dotările sale sunt cele clasice și nu cred că mai are sens să vi le enumăr.

Nu mai sunt multe laptopuri cu baterie mare, iar autonomia sa e una generoasă – maxim 7 ore. Nu înțeleg de ce nu au putut să-i facă o carcasă mai portabilă, ținând cont că nu are cine știe ce componente hardware și nici unitate DVD. Dacă nu vreți să instalați prin USB Windows 8.1, o puteți face cu un hard extern, unitate DVD sau puneți hardul intern la un alt laptop. Acest laptop are doar Linux care e un sistem de operare destul de ieftin.

Plusuri: autonomie mare, preț atractiv, USB 3.0, calitate audio decentă și ecran decent.
Minusuri: greutate cam mare pentru un laptop de 15 inci.

Acer Aspire E5-511-C7W5 putea fi mult mai ieftin având în vedere că nu are două harduri (nu are unitate DVD). Puteți pune un hard în locul unității DVD dacă acel laptop are DVD. Acest lucru e posibil cu un caddy, accesoriu destul de ieftin pentru un plus de spațiu ori performanță (dacă alegeți un SSD).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu