≡ Meniu

Acer Aspire E5-511-C8B8, laptop roșu

Acer Aspire E5-511-C8B8 e un laptop nou cu Windows 8.1 și cu procesor quad core care asigură performanțe sporite în diferite sarcini. Având 4GB memorie RAM înseamnă că totul va rula excelent și fără vreo sacadare. Dacă ești pasionat de filme HD atunci trebuie știut că acest laptop e unul foarte bun pentru așa ceva fiind dotat cu placă video Intel HD.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci e unic ca design și are o culoare specială, adică e red (roșu).
În poza de alături e un laptop negru, tot acest model, iar în clipul de la final idem. Deci, laptopul din articolul de față e roșu, doar că nu am găsit materiale video/foto cu modelul pe roșu.

Acer Aspire E5-511-C8B8, laptop roșu

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi procesorul Celeron N2930 quad core, cei 4GB memorie RAM și hardul de 500 de giga. Având sistem de operare Windows 8.1 înseamnă că o să beneficiem de suport pentru cele mai avansate aplicații și de o interfață nouă.
Ecranul e unul cu rezoluție HD și cu panou TN, dar eu zic că nu ar fi fost ră dacă ar fi avut un panel IPS așa încât unghiurile de vizibilitate să fie excelente.

Plusuile unui astfel de notebook ar fi aspectul, că are o portabilitate bună (bateria e una cu 6 celule, iar autonomia e de 7 ore… conform site-ului producătorului) și un cost de achiziție deloc mare.
Minusuri ar fi că nu are procesor i3 și o placă video cu memorie dedicată.

De final pot spune legat de acest notebook PC că e numai bun la școală ori acasă. E pentru cei care nu se joacă mai mult decât jocuri pe Facebook, iar dacă vă itneresează cât de fluent rulează diferite aplicații mai compelxe cum ar fi Office atunci trebuie știut că totul ruleaz perfect.
Despre compatibilitatea cu Linux trebuie spus că acest sistem de operare e rulabi, în special Linux Mint, dar nu știu dacă e compatibil 100%. Deci, e mai bine să rămâneți cu ce are el instalat din fabrică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu