≡ Meniu

Acer Aspire E5-511-P86R, laptop roșu cu Pentium Bay Trail-M

Acer Aspire E5-511-P86R e laptopul perfect dacă te interesează o soluție portabilă și cu sistem de operare instalat. Venind pe roșu e un laptop mai special pentru domnișoare și nu numai. Chiar dacă nu vine cu placă video dedicată nu trebuie să ne lăsăm înșelați de performanțele sale întrucât e un laptop care vine cu procesor Pentium care scoate 1868 puncte la benchmark… destul de mult, chiar foarte mult în comparație cu un Celeron.
Un laptop ca și acesta se adresează celora care vor o soluție care să arate bine, să coste puțin și să aibă performanțe ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care are baterie cu 6 celule despre care producătorul zice că ține circa 7 ore. Adevărul e că va ține atât, numai să nu-l folosești la nimic, iar dacă îl vei folosi atunci bateria va ține vreo 3-4 ore maxim.

Acer Aspire E5-511-P86R, laptop roșu cu Pentium Bay Trail-M

Ca și specificații se poate lăuda cu procesorul Pentium N3540 (unul de tip quad core), cu cipul grafic Intel HD, cei 4GB memorie RAM ș cu hardul de 500. Nu are unitate optică și m-aș fi așteptat să aibă wireless ac, dar e bine și așa cu LAN 10/100/1000.
Ca soft are Windows 8.1, iar dacă vreți să instalați altceva atunci vă puteți folosi de portul USB 3.0. Oricum, eu zic să rămâneți cu sistemul care-l are preinstalat.

Pro achiziția acestui model ar fi prețul mic, că are sistem inclus, lipsa unității optice, disponibilitatea portului USB generația a treia și portabilitatea ok (bateria ține vreo 4 ore).
Contra ar fi că nu are un procesor mai bun, lipsa SSD și a plăcii wireless ac (dual band).

Deci, dacă vrei un laptop pentru facultate atunci eu îți recomand acest model deoarece are integrată tehnologie la zi pe un preț destul de mic… zic eu.
În cazul în care vrei un laptop care să te ajute la navigat pe net, ascultat muzică și jocuri simple atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Prezența OS-ului e un lucru foarte bun deoarece așa laptopul poate fi utilizat din prima (se vor găsi unii mai deștepți să instaleze Windows 7, dar eu nu v-aș recomanda deoarece driverele lui sunt compatibile doar cu 8.1).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu