≡ Meniu

Acer Aspire E5-511G-P1ES, laptop roșu cu Linux

Acer Aspire E5-511G-P1ES este un laptop de culoare roșie care e perfect pentru sarcini office, dar și multimedia. Acest lucru se datorează faptului că are procesor Pentium N3540 și cip grafic GeForce 810M. Nu vine cu Windows, dar are Linux, iar asta te va ajuta să intri pe net.
Laptopul e unul pentru cineva care vrea ceva pentru la școală ori pentru sarcini nu prea complicate. E un calculator perfect pentru rularea mai multor programe simultan și pentru jocuri Facebook nu prea complicate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte avansat care se evidențiază prin culoarea roșie și tehnologia de ultimă generație. Nici portabilitatea nu e un aspect ce trebuie omis deoarece modelul acesta e unul cu 6 celule care asigură o durată mare de viață a bateriei.

Acer Aspire E5-511G-P1ES, laptop roșu cu Linux

Procesorul e un Pentium N3540 cu 4 nuclee, iar pe partea de grafică vine cu două plăci video (Intel HD și GeForce 810M). În mod normal va rula placa Intel, iar când ai nevoie de mai multă putere va rula cea GeForce.
Pe partea de memorie are 4GB RAM, iar hardul e unul de 500 de giga. Pentru un spor de performanță poate fi instalat un SSD și vă garantez că o să vedeți co o să fie mult mai performant.
Pe partea de sistem de operare are Linux, dar eu vă recomand să instalați Windows 8.1 în condițiile în care există drivere doar pentru acesta.

Avantajele achiziționării unui laptop precum acest ar fi bateria mare, că are procesor quad core și că nu costă mult.
Din păcate ecranul nu e Full HD și nici nu are panel IPS. Partea bună e că textul se va vedea clar deoarece în unele cazuri dacă ecranul are o rezoluție mare atunci textul nu se va vedea clar. Lucru valabil și în Windows 8.1, dar în 10 a fost corectată problema de DPI scaling.

Deci, dacă vrei un notebook de o culoare mai specială atunci modelul acesta ar fi o recomandare. Trebuie să recunosc că nu sunt prea multe modele roșii pe piață, iar acesta e binevenit.
Alături am pus cu un model de laptop asemănător pentru a vedea mai bine cum se prezintă acesta din punct de vedere vizual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu