≡ Meniu

Acer Aspire E5-521-266E, laptop roșu cu Windows 8.1

Acer Aspire E5-521-266E e o alegere cu procesor AMD din seria E, adică e un model office. Pentru gaming/multimedia ar fi nevoie de un model A de tip APU și o placă video dedicată. Procesorul e cea mai importantă componentă PC și la acesta e unul nou dar nu foarte performant. Acesta e o variantă pe roșu dar există și pe negru însă numele e diferit. Acest brand preferă să numească diferit fiecare model și sunt multe modele mai performante decât acesta, însă prețul e diferit. Un laptop de gaming ori multimedia are componente hardware mai bune, deci și prețul e mai mare.

Alternative sunt cele care oferă mai mult, deoarece laptopuri mai ieftine nu prea sunt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-521-266E, laptop roșu cu Windows 8.1

Procesorul Quad Core E2-6110 are tehnologii noi însă nu e unul High End din punct de vedere al performanțelor. Placa video e una de tip Radeon R2 dar nu are memorie video proprie adică nu face față jocurilor 3D. Ecranul e diferit la acest laptop, adică are o rezoluție diferită – 1280 cu 800 pixeli. Important e că puteți viziona filme 720p pe el și calitatea imaginii e bună.

Pe partea de memorie are 4GB de RAM la o frecvență bună și ca și spațiu de stocare are un hard de 500GB. Cam toate laptopurile oferă același componente hardware. Ca și dotări: are difuzoare integrate, cameră web HD, USB 3.0, HDMI, bluetooth, WiFi. Nu are unitate DVD dar sistemul de operare poate fi reinstalat de pe un stick USB. Având în vedere configurația și bateria de 6 celule, laptopul putea fi mai portabil deoarece are 2.5 kg.

Are un sistem de operare ca Windows 8.1, dar e varianta cu Bing. Voi o puteți schimba cu oricare dar să fie pe 64 de biți și să existe drivere pentru ea.

Plusuri: autonomie mare – maxim 6 ore, Windows 8.1, design plăcut, finisaj pe roșu,
Minusuri: viteza de procesare mică.

Acer Aspire E5-521-266E e o alegere bună pentru acasă iar dacă vreți să vă faceți o idee, am postat clipul de mai jos. E cu un model diferit dar care face parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu