≡ Meniu

Acer Aspire E5-521-39B4, laptop cu A6-6310

Acer Aspire E5-521-39B4 e un laptop pe care eu îl recomand datorită faptului că are un cost de achiziție mic și un procesor foarte capabil deoarece scoate 2407 puncte la benchmark. E vorba despre un procesor APU A6 care are patru nuclee și cip grafic Radeon R4.
Datorită componentelor integrate eu aș recomanda acest laptop pentru acasă. Ar fi bun și pentru sarcini business, însă nu are ecran anti glare, ci glare (e un ecran foarte clar, dar care nu are o folie anti obosire a ochilor).

Modelul acesta de E5-521 e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop bun la jocuri și la sarcini office. Fiind bun la jocuri cred că vă dați seama că e bun și la filme HD ori Full HD. Dacă ecranul de 15,6 inci e prea mic pentru dvs atunci puteți conecta un HDTV de genul Samsung 32H5500 la portu HDMI. Dar, pentru a vedea filmele la cea mai bună calitate o să trebuiască să alegeți PC la HDMI (e o setare în televizor).

Acer Aspire E5-521-39B4, laptop cu A6-6310

Vine cu procesor A6-6310 care e foarte capabil, cu 4GB memorie RAM și cu un hard de 1TB care are 5400 rotații. Are și unitate optică utilă pentru instalarea diferitelor programe, iar pentru cei care se ocupă de contabilitate este prezentă și o tastatură numerică în partea dreaptă.

Avantajele achiziționării unui produs precum acesta ar fi portabilitatea (bateria e una cu 6 celule, iar greutatea e de 2,5 kilograme), performanța (procesorul e unul foarte rapid) și fiabilitatea (Acer e un brand renumit, iar garanția standard e de 2 ani).
Din păcate nu vine cu DisplayPort (oricum nu cred că procesorul ar suporta filme 4K), SSD ori cu wireless ac (dual band).

Deci, dacă te interesează să cumperi un aparat de o calitate superioară pe care să lucrezi ori cu care să te informezi de pe net atunci acest Aspire E5 ar fi o recomandare din partea mea. Nu vine cu Windows și de aceea eu își recomand să instalezi 8.1 de pe un stick USB.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu