≡ Meniu

Acer Aspire E5-521G-41FL, laptop roșu cu A4-6210

Pentru cei interesați de un laptop cu aspect special și cu multă putere de procesare vă recomand modelul Acer Aspire E5-521G-41FL. E un laptop cu procesor AMD quad core, 4 giga memorie RAM și cu placă video dedicată Radeon R5. Mi-ar fi plăcut să vină cu Windows, dar trebuie să vă mulțumiți cu Linux, dar sistemul de operare amintit anterior poate fi instalat de pe un DVD ori o memorie USB cu un efort minim.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci și care e dotat cu multe tehnologii utile și care cresc performanța și portabilitatea.

Acer Aspire E5-521G-41FL, laptop roșu cu A4-6210

Procesorul din acest Aspire E5 e un quad core A4-6210, iar alături de placa video cu memorie dedicată Radeon R5 M240. Chiar dacă are patru nuclee, acest procesor e unul echivalent uni i3 întrucât la benchmark scoate undeva la 2112 puncte. Vine la pachet și cu memorie RAM din plin, mai exact cu 4 giga care te vor ajuta foarte mult să rulezi orice fără sacadări ori chestii de genul acesta.
Are la pachet și multe porturi cum ar fi USB 3.0, HDMI și LAN. Din păcate placa video wireless e doar una N, dar eu zic că este una suficientă.
Portabilitatea e una ok din punctul meu de vedere deoarece vorbim de un laptop cu 6 celule care ajută la o autonomie de 3-4 ore.
Precum modelele cu plăci Nvidia și acest model e unul care vine cu tehnologie similară Optimus, adică cu două plăci video.
Capacitatea de stocare e una destul de ok din punctul meu de vedere deoarece vorbim despre 500 de giga, iar dacă vreți mai multă putere atunci v-aș recomanda să instalați un SSD în locul HDD-ului ori unității DVD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, puterea de procesare și fiabilitatea dată de brand.
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare și că nu are wi-fi ac.

De final pot spune că acest model e unul numai bun pentru cei interesați de o „sculă” deosebită cu aspect unic și performanțe peste nivelul de pe piață.
Alături am pus și un clip cu acest model pentru a vedea că la interior nu e complet roșu întrucât tastele sunt negre.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adarma Leonard

    Arata bine Acer Aspire E5-521g-41Fl m-ar ineresa sa stiu pretul si cand il mai aveti pe stoc. Multumesc si va doresc ,o zi buna.

Lasă un comentariu