≡ Meniu

Acer Aspire E5-521G-636X, laptop accesibil pe roșu

Acer Aspire E5-521G-636X poate fi folosit pentru multe deoarece are o configurație multimedia. Această configurație are o placă video destul de bună dar și procesorul e unul potrivit. Laptopurile sunt tot mai puternice și eficiente pe an ce trece. Dacă această serie nu e pe gustul vostru, puteți încerca una mai performantă și performanțele se cam observă după preț.

Alternative sunt laptopurile pe alte culori ori cu componente hardware diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-521G-636X, laptop accesibil pe roșu

Are un Quad-Core de la AMD model A6-6310 de 1.8 GHz și placa video e una Radeon R4. Chiar dacă nu are o frecvență prea mare ea poate să crească atunci când e nevoie și deci performanțele pot fi variabile. Are un ecran clasic adică cu imagine HD și diagonală de 15 inci, pentru cei care vor mai multe detalii, le recomand un monitor sau un televizor care poate fi conectat la HDMI-ul laptopului (îl folosi ca un media player).

Având în vedere câtă memorie RAM are, vă recomand Windows 8.1 64 de biți sau versiunea 7. Există servicii online de stocare a fișierelor pentru cei care nu vor să țină anumite fișiere pe laptop/PC. Placa video dedicată R5 M240 oferă un plus de performanță alături de un așa procesor, deoarece procesorul e unul AMD APU .

Dintre toate dotările sale amintesc următoarele: WiFi, bluetooth, difuzoare stereo, tehnologie audio de tip High Definition, LAN etc. Bateria sa e una de 6 celule care promite o autonomie mare. Ca și caracteristici speciale are: touchpad care acceptă gesturi, finisaj pe roșu, securizare Kensington și USB 3.0. Pe viitor nu vor mai fi USBuri 2.0 deoarece nu prea mai sunt utile.

Plusuri: performanțe decente în jocuri (ținând cont de preț), arată bine, are USB 3.0, procesor destul de bun etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-521G-636X e un laptop destul de bun chiar dacă nu are procesor Intel. Aceste procesoare se adresează în special utilizatorilor cu pretenții mai mari (pentru conținut multimedia). Jos am pus un clip cu despachetarea altui laptop, iar un mouse wireless cadou putea fi de folos, dar și așa un astfel de accesoriu e ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu