Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-523G-6661, laptop office la preț decent

Acer Aspire E5-523G-6661 e un laptop dotat cu tehnologie AMD, adică cu procesor și placă video AMD. E un model cu procesor AMD A6-9210 care scoate 2115 puncte la benchmark, deci e undeva între Pentium și i3.
Se adresează celora interesați de un model care să se descurce bine în jocuri, dar în special la sarcini office.

Modelul acesta de E5-523G vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă bine în sarcini solicitante.

Acer Aspire E5-523G-6661, laptop office la preț decent

Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli de tip glare așa încât filmele să se poată vedea cât mai clar.
Pe partea de memorie are 4GB RAM (tip DDR3 cu voltaj scăzut), iar hardul e unul de 1000GB cu 5400 rotații. Suportă până la 16 GB RAM, dar eu zic că e suficientă capacitatea instalată.
Pentru conectarea la net acest PC portabil se poate folosi de placa de rețea LAN (cu suport pentru viteză Gigabit) ori de wi-fi ac (n e pentru o distanță mare, iar ac e pentru vreo 5 metri).
Ceva special la modelul acesta e autonomia, mai exact că e una de 7 ore în condițiile în care bateria e una cu 4 celule. Această autonomie e una menționată de producător, iar eu aș spune că 3-4 ore sunt mai plauzibile.
Nu vine cu Windows, ci cu Linux, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 pe 64 bit deoarece va rula orice fluent și e mult mai ușor de folosit decât oricare alt sistem de operare.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are o autonomie bună, că are mult porturi și rețeaua wireless ac.
Din păcate ecranul nu e unul FHD, dar asta nu e neaparat un dezavantaj întrucât notebook-ul poate fi conectat la un ecran extern cum ar fi un monitor ori un televizor.

Deci, dacă vrei un laptop cu componente AMD atunci acest model ar fi recomandarea mea. Procesorul nu e cu nimic mai prejos decât un i3, iar placa video e una foarte bună deoarece are memorie dedicată de 2 giga.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu