Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-523G-946T, laptopul FullHD cu autonomie mare

Acer Aspire E5-523G-946T face parte din noua generație de laptopuri care oferă un ecran mai bun – FullHD, dar și un SSD generos. Poate că până acum nu am văzut prea multe laptopuri de cu ecran FullHD deoarece componentele nu erau atât de eficiente ca și cel de acum. Cu siguranță, vom vedea tot mai multe astfel de laptopuri și poate și de la alte branduri. Configurațiile cu AMD sunt o alternativă la cele cu Intel chiar dacă nu oferă aceleași tehnologii ci doar alternative. Pe partea de redare de jocuri, acesta pare a fi mai bun decât alte laptopuri și un ecran FullHD oferă o experiență pe măsură.

Alternative sunt destule dar acest laptop mi se pare o alegere destul de bună întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-523G-946T, laptopul FullHD cu autonomie mare

Nu are orice procesor ci unul destul de bun, un A9-9410 de 2.9 GHz cu Radeon R5 Graphics. Placa video integrată poate lucra cu placa video dedicată pentru o mai bună experiență în jocuri, deci nu e ca și la configurațiile cu Intel. Un ecran FullHD e ideal dacă vreți să vizionați filme pe acest laptop sau chiar să editați diverse imagini sau clipuri. Însă pentru anumite programe trebuie să respectați cerințele minime. Nu cred că veți avea probleme cu acest model deoarece viteza de procesare e bună, SSD-ul e de ultimă generație și sistemul de operare Windows 10 va rula decent pe acesta.

E accesibil și pentru că are un sistem de operare Linux, iar Windows 10 e singurul sistem de operare care va evidenția cel mai bine performanțele sale. Autonomia de lucru e destul de mare pentru o baterie de 4 celule – cel mult 7 ore și ceva.

Plusuri: porturi USB de tip C și 3.0 cu PowerShare, configurație performantă, SSD, ecran FullHD, autonomie generoasă.
Minusuri: nimic.

Acer Aspire E5-523G-946T poate fi cea mai interesantă alegere în acest buget deoarece nu sunt multe laptopuri care oferă toate acele dotări de mai sus și din câte știu eu. Am pus prezentarea de jos să vedeți cum arată un astfel de laptop, iar eu consider că designul e destul de reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu