Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-523G-99M6, notebook cu procesor A9-9410

Acer Aspire E5-523G-99M6 e un laptop multimedia bazat pe tehnologie AMD. Mai exact are procesor A9 și placă video R5 M430. E un model la zi cu tehnologia deoarece are și SSD încăpător de 256 de giga.
Se adresează celora în căutarea unui laptop puternic care să se descurce la sarcini multimedia și să aibă ecran foarte clar.

Nu costă prea mult deoarece aru un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și are tehnică de ultimă generație. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model, iar la final am pus un videoclip.

Acer Aspire E5-523G-99M6, notebook cu procesor A9-9410

Procesorul A9 model 9410 e echivalent unui i3 nou, iar placa video R5 M430 e una din clasa 3 care nu e ideală la jocuri, dar le suportă decent.
Memoria RAM e DDR3 cu voltaj scăzut, iar din această cauză se obține o autonomie de 7 ore și ceva.
Din păcate nu vine cu Windows, și din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe o memorie USB ori de pe un DVD. Unii vor fi tentați să bage XP sau 7, dar mai mult ca sigur că nu vor rula optim datorită lipsei driverelor compatibile.
Vine cu Linux motiv pentru care o să puteți intra pe net din prima, însă dacă folosiți laptopul pentru lucru atunci e bine să instalați un sistem de operare productiv cum ar fi cel de la Microsoft.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, performanțele bune, că are SSD și wireless ac.
Contra ar fi doar că nu are ecran cu rezoluție 4K. Dar, puteți vedea conținut de înaltă rezoluție pe ecranul laptopului deoarece are rezoluție FHD, iar pentru rezoluții mai mari se poate conecta un monitor.

Mă bucur să văd că cei de la Acer implementează lucruri cerute de clienți, iar în acest fel laptopurile lor sunt unele foarte rapide și superioare concurenței.
Deci, dacă vă trebui un laptop puternic, dar aveți un buget restrâns atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu