≡ Meniu

Acer Aspire E5-551G-F19B, laptop cu AMD FX-7500

Laptopul Acer Aspire E5-551G-F19B e unul dintre acele laptopuri care oferă configurație cu AMD dar performanțele sunt pe măsură deoarece are procesor decent chiar și pentru uz multimedia/jocuri. Multe laptopuri au configurații cu procesoare Intel dar nu e nevoie neapărat de același tip de procesor. E foarte important ca acele componente să fie cât mai noi care să ofere un plus de eficiență, dar și oferă dotări în plus. Arată destul de bine pe negru iar aspectul laptopului nu e afectat de componentele instalate.

Alternative pot fi doar laptopuri cu componente Intel, dar nu cred că e cazul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-551G-F19B, laptop cu AMD FX-7500

Poate că nu știți prea multe despre AMD FX-7500 deoarece nu e prezent pe multe laptopuri. Pot spune că e la fel de performant ca un Core i5 Ivy Bridge. Are chiar și placă video integrată dar pentru jcouri aveți cea dedicată Radeon R7 de 2GB. Ecranul nu oferă nimic special și cred că e de ajuns deoarece imagine HD e satisfăcătoare pentru un ecran de 15.6 inci. restul componentelor sunt cele clasice adică sunt prezente și pe alte laptopuri. Se poate pune chiar și 8GB RAM deoarece are un slot liber (poate fi de folos pentru cei care vor un multitasking mai bun ori vor să încerce jocuri).

Ținând cont că nu are unitate optică DVD, cred că putea fi mai ușor (2-2.2 kg). Linux nu e cel mai bun sistem de operare pentru un model multimedia, eventual, doar pentru unul office. Cu toții suntem obișnuiți cu interfața oferită de Windows iar versiunea 10 ar fi perfectă pentru acesta.

Plusuri: autonomie mare în mod office, performanțe grafice decente, poate fi upgradat, preț atractiv.
Minusuri: destul de greu.

Acer Aspire E5-551G-F19B poate fi folosit pentru orice și la un laptop multimedia așa de ieftin, nu puteți avea pretenții la un ecran 1080p. Laptopurile cu ecran mai bun costă mai mult deoarece și componentele sunt ceva mai scumpe, deci sunt și performante. Clipul de jos e cu un laptop similar și chiar dacă are unele componente diferite, el arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu