≡ Meniu

Acer Aspire E5-551G-T6Q7, laptop cu procesor AMD A10

Acer Aspire E5-551G-T6Q7 e unul dintre puținele laptopuri care mai au procesoare AMD. Majoritatea laptopurilor vin cu procesoare Intel deoarece sunt populare și oferă o viteză de procesare mare. Cele AMD, oferă plăci video integrate superioare deci ar fi alegerea mai bună pentru cei care vor să încerce jocuri la un buget mai mic. E vorba de procesoare APU cu Turbo Boost, adică au plăci video integrate în procesor iar frecvența crește când e nevoie de un plus de performanță. Spre deosebire de configurațiile cu Intel, plăcile video pot lucra împreună și nu separat (tehnologia Dual Graphics e prezentă și pe platformele desktop).

Nu cred că voi găsi multe motive pentru a nu vi-l recomanda, mie mi-a plăcut și e mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-551G-T6Q7, laptop cu procesor AMD A10

Procesorul A10-7300 e la fel de bun ca un Core i5 deci eu zic că merită. Nu prea sunt multe laptopuri cu INtel Core i5 în acest buget și cu hard de 1TB. Restul componentelor sunt decente, adică 4GB RAM și placă video R7 M265. Ținând cont că mai are un slot liber se mai poate pune încă 4GB pentru un multitasking superior sau poate pentru un eventual joc. Placa video integrată e bună pentru uz office, iar dacă cea dedicată nu vă spune prea multe, ei bine, e compară ca și performanțe cu o placă video GeForce GT, deci e bună.

Nu pot avea nimic de comentat deoarece are destule porturi și nu veți duce lipsa nici unui port. Chiar și pe partea de tehnologii are WiFi și bluetooth, pentru conectare ușoară la un hotspot sau a unui mouse wireless. Cam toate laptopuri au bluetooth ca o dotare standard.

Plusuri: e accesibil, USB 3.0, autonomie maximă de 7 ore, arată bine, fiabilitate ridicată și tehnologia bluetooth.
Minusuri: e greu.

Chiar dacă Acer Aspire E5-551G-T6Q7 impresionează cu acea autonomie, e destul de greu deoarece are o baterie mare. Sincer, greutatea nu pare a fi un minus pentru cei care vor folosi acest laptop strict pe birou. Am pus o mică prezentare cu performanțele grafice ale unui model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu