≡ Meniu

Acer Aspire E5-571-35WW, laptop office cu i3-4005U

Acer Aspire E5-571-35WW e un notebook PC destinat celora care vor o soluție office cu baterie care să țină vreo 4 ore și cu wireless ac. Fiind un laptop nou m-aș fi așteptat să fie bazat pe o arhitectură Intel Broadwell, dar e bazat pe Haswell. Procesorul din acest model este i3-4005U și scoate 2471 puncte la benchmark.

Nici nu aș putea spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Mai mult, acest model e unul care are Windows preinstalat, lucru destul de util întrucât nu are unitate optică de tip DVD.

Acer Aspire E5-571-35WW, laptop office cu i3-4005U

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu procesor i3 4005u (U deoarece e un model cu voltaj scăzut), placă video Intel HD 4400, 4GB memorie RAM și un hard de 500.
Sistemul preinstalat e Windows 8.1, iar acest lucru te va ajuta să ai o experiență cât mai bună atunci când folosești un PC. Dacă la un moment dat vrei să instalezi un alt OS atunci acest lucru poate fi făcut prin intermediul unei unități optice externe or ia unui stick USB 3.0.
Stă bine la capitolul portabilitate deoarece are o baterie cu 6 celule și o greutate de 2,5 kilograme. Bateria ține vreo 7 ore conform producătorului.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și va fi numai bun pentru vizionarea filmelor HD.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul, costul de achiziție foarte mic, că are o fiabilitate ridicată și prezența a mai multor porturi (USB 3.0, wi-fi ac etc). Acest tip de wireless e util deoarece laptopul va avea acces la două benzi, cea de 5Ghz fiind mult mai stabilă, chiar dacă are o arie mai mică.
Contra ar fi că nu are un ecran cu o rezoluție mai mare și că nu are procesor quad core.

De final pot să spun despre acest model că e unul foarte avansat și numai bun pentru intrat pe net ori vizionat filme. Lipsa plăcii video cu memorie dedicată nu e o problemă deoarece nu ai nevoie de așa ceva la un laptop office.
În cazul în care vrei să vezi cum arată atunci îți recomand să te uiți la preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu