≡ Meniu

Acer Aspire E5-571-37T0, laptop albastru cu Win 8

Laptopul Acer Aspire E5-571-37T0 vine cu procesor i3-4005U din seria Haswell, ecran de 15,6 inci și cu memorie de 4GB. Nu vine cu placă video dedicată, dar are cip grafic Intel HD care are capabilitatea de a reda filme 720p și de a rula jocuri nu prea complicate.
Vizual sau ca performanțe nu se poate lăuda cu mare lucru, însă pe partea de portabilitate excelează… după cum zice Acer. Conform ce spune Acer, bateria ține până la 7 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care arată bine, fiind unul de culoare albastră. E oarecum un model cu o culoare unică și nu o să găsești prea multe laptopuri de această culoare.

Acer Aspire E5-571-37T0, laptop albastru cu Win 8

Pe partea de specificații acest model e unul dotat cu procesor Intel i3 de tip dual core model i3-4005u, cu placă video Intel HD și cu multă memorie RAM – 4GB. Are un port USB 3.0, unitate DVD și placă de rețea 10/100/1000… acestea fiind alte aspecte interesante din punct de vedere hardware.
La capitolul software acest model e unul care are sistem de operare Windows 8.1. Acest lucru e unul foarte bun deoarece în ziua de azi nu mai ai chef să-ți pierzi timpul cu lucruri care nu au sens. Acesta e cel mai nou sistem de la Microsoft, iar dacă te interesează să bagi versiunea 10 atunci eu ți-aș recomanda să mai stai până prin 2016 când acest sistem o să fie unul stabil și programele toate optimizate.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei interesați de ceva solid și performant. Nu are wireless ac sau ecran Full HD, dar astea nu sunt niște lucruri prea importante. Pentru cineva interesat de un notebook PC pentru intrat pe net, Facebook, muzică și filme recomand acest PC. Nu o să-ți trebuiască mai mult de atât și o să vezi că o să te țină mult și bine.
Pentru a îți face o părere despre cum arată acest laptop am pus alături un clip. Trebuie să menționez că în acest clip e un laptop similar de culoare gri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu