≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-33V0, model cu i3 și GeForce 820M

Acer Aspire E5-571G-33V0 e un model dotat cu i3 și GeForce 820M care e o alternativă Acer Aspire E5-571-316Q – model care nu are placă video dedicată. Modelul acesta e unul destinat celora care vor să ruleze jocuri ori diferite sarcini care necesită o placă capabilă, pe lângă un procesor ok.
Față de alte modele de laptopuri care au apărut în această perioadă, modelul de față vine cu wireless ac, iar asta te va ajuta să beneficiezi de viteze mai bune atunci când descarci de pe net… dacă ai un router dual band.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare având în vedere că are și port USB 3.0, lucru care facilitează instalarea sistemului de operare de pe un stick USB 3.0. Evident că puteți folosi unitatea optică, dar o memorie USB va fi mult mai rapidă.

Acer Aspire E5-571G-33V0, model cu i3 și GeForce 820M

Laptopul Acer Aspire E5-571G-33V0 vine la pachet cu un procesor i3-4005U care are cip grafic Intel HD integrat, cip care funcționează aleator alături de cel GeForce 820M întrucât are Nvidia Optimus (aceasta e o tehnologie menită să reducă consumul de baterie).
Memoria RAM e una de 4GB și eu zic că e mai mult decât suficient pentru cât avem nevoie.
Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model beneficiază de o capacitate de stocare de 500 de giga care e mai mult decât suficientă.
Filmele calitate HD se vor putea vedea destul de bine deoarece

Pro un astfel de laptop E5-571G-33V0 ar fi că are placă grafică cu memorie dedicată, că are procesor i3, costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, că vine cu wireless rapid și că nu are un preț prea mare.
Contra ar fi lipsa SSD și a Windows. Vă dați seama că nu sunt minusuri semnificative deoarece pot fi remediate. Un SSD pe care eu îl recomand e Kingston V300. În locul unității optice puteți instala un caddy iar în acesta băgați Solid State Drive-ul.

Deci, dacă te interesează un laptop mai capabil atunci îți recomand acest model. Poate fi utilizat pentru office, multimedia și jocuri. Alături e și un clip din care poți să-ți faci o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu