≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-35A8, laptop ieftin și performant

Laptopul Acer Aspire E5-571G-35A8 e unul dintre cele mai bune alegeri care le puteți face deoarece are un procesor destul de performant, destulă memorie RAM, spațiu decent pentru fișiere și chiar o placă video dedicată. Deci veți putea încerca niște jocuri 3D însă nu la detalii mari dacă sunt jocuri cu cerințe hardware mari. Sunt jocuri care nu pot fi rulate la maxim decât pe laptopuri special concepute pentru gaming. Chiar și așa, un laptop are nevoie de un sistem de răcire corespunzător (asta ar presupune ca laptopul să aibă o greutate mai mare).

Multe laptopuri pot fi o alegere bună dacă nu vă interesează generația procesorului sau placa video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-35A8, laptop ieftin și performant

Procesorul unui laptop e cea mai importantă componentă și poate varia în funcție de alegerea făcută. Eu nu aș mai opta pentru un model mai slab decât Core i3 datorită performanțelor oferite. Placa video e destul de bună pentru uz office însă cea GeForce 820M e mult peste deoarece are memorie video proprie.

Ecranul de 15 inci e unul destul de bun deoarece are o imagine HD și iluminare LED. Laptopul are un slot liber pentru încă o plăcuță de memorie RAM. E nevoie de mai mult dacă vreți să încercați anumite jocuri sau aplicații cu cerințe mari. Hardul său e unul de 500GB dar putea fi mai mare ori îl înlocuiți cu un SSD.

Multe laptopuri au o baterie destul de mică dar autonomia depinde și de cum veți folosi laptopul. Cu siguranță, un laptop cu procesor de tip U și baterie mare – 6 celule, poate oferi chiar și 6-7 ore de viață. Ceva mai ieftine sunt laptopurile fără Windows iar cele cu Linux, cum e și cel de sus, .

Plusuri: autonomie de lucru mare, tehnologie bluetooth, arată bine, destule USBuri, suportă chiar și 8GB RAM.
Minusuri: nu e cel mai portabil model.

Acer Aspire E5-571G-35A8 poate înlocui actualul desktop deoarece are componente performante și dotări corespunzătoare. Mulți utilizatori își doresc un gadget de tip office care să fie cât mai portabil pentru a putea fi transportat cu ușurință.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu