≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-36MS, laptop multimedia cu Windows 8.1

Laptopul Acer Aspire E5-571G-36MS e o alegere destul de bună care merită încercată și care poate înlocui un desktop. Configurația sa e una de tip multimedia deoarece procesorul e unul performant iar pe lângă placa video integrată, are și una dedicată. Dacă vreți ceva mai performant, e nevoie de un Core i5 sau Core i7 de la Intel, iar pentru cei pasionați de jocuri, o placă video GT sau GTX e indicată.

Alternative sunt modelele cu procesoare mai bune sau poate cele cu configurații office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-36MS, laptop multimedia cu Windows 8.1

Procesorul său face parte din generație Haswell și e vorba de un Core i3-4005U. Are o placă video modestă dar care în mod office are un consum redus de energie, de aceea autonomia e mare – HD 4400. Pentru gaming, placa video GeForce 820M de 2GB e una decentă deoarece are memorie video proprie. Cu siguranță, există plăci video superioare dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult.

Ecranul de 15 inci are o imagine de 1366 cu 768 pixeli dar cam la toate laptopurile e așa. Memoria RAM e una de 4GB iar frecvența sa e una de 1600MHz. Un hard de 500GB e destul de spațios pentru că aproape totul poate fi pus pe internet cu diverse servicii. Porturile unui laptop sunt importante cât timp vreți să conectați diverse la el. Mă refer la porturile HDMI, USBurile, LAN, ieșire audio etc. Există și alte porturi dar cele menționate anterior sunt cele mai importante.

Tehnologiile de comunicații sunt: WiFi și bluetooth. Bateria sa de 6 celule are o autonomie destul de mare – maxim 7 ore. Windows 8.1 e un sistem de operare destul de bun care a apărut nu de mult timp și versiunea 10 o să fie disponibilă abia spre sfârșitul anului (o versiune destul de stabilă).

Plusuri: are o autonomie de 7 ore, procesor Intel Core i3 Haswell, arată destul de bine, bluetooth, cameră web HD etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-571G-36MS e un gadget destul de bun și care puteți să vi-l luați pentru acasă sau la locul de muncă. Ținând cont că impresionează la capitolul autonomie, e numai bun pentru a-l lua cu voi într-o excursie sau la școală. Prezentarea de jos cred că e .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu