≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-36VR, laptop multimedia cu Windows 8.1

Acer Aspire E5-571G-36VR e doar un laptop al acestui brand iar voi puteți alege care model doriți însă acesta e chiar ieftin ținând cont că are Windows 8.1. Designul mi se pare destul de elegant și chiar dacă nu e foarte ușor, e un laptop care poate fi luat în oraș, la școală sau la locul de muncă. Spun asta pentru că autonomia de lucru e destul de mare. Alături acesta se poate achiziționa un mouse și un router wireless.

Alternativele sunt următoarele: laptopuri din serii inferioare sau chiar office (dacă nu aveți nevoie neapărat de acea placă video dedicată) . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-36VR, laptop multimedia cu Windows 8.1

Procesorul Intel Core i3-4005U are o frecvență de 1.7 GHz iar placa video integrată e una de tip Intel HD 4400. La procesoarele mai noi – Broadwell, placa video integrată e diferită. Are un ecran de 15 inci cu imagine HD și puteți viziona filme 720p pe acesta, iar filmele 1080p pot fi vizionate pe un ecran mai mare – televizor sau monitor.

Memoria RAM e una de tip DDR3 și are o capacitate de 4GB dar un slot e liber pentru încă 4GB de RAM. Pe partea de stocare are un hard cu capacitate de 500GB iar placa video e una de tip GeForce 820M de 2GB. Porturile unui laptop sunt relativ aceleași: USB 2.0, USB 3.0, VGA, HDMI dar la unele pot fi mai multe (mă refer la USBuri). Ca și comunicații, acest laptop prezintă: LAN, WiFi și bluetooth. Sistemul de operare preinstalat e Windows 8.1 care trebuie să fie o versiune pe 64 de biți.

Plusuri: oferă o autonomie maximă de 7 ore, performanțe decente, arată destul de bine și portul USB 3.0.
Minusuri: nu are o greutate redusă.

Acer Aspire E5-571G-36VR nu e așa de portabil precum alte laptopuri noi. Dar în cazul acestui laptop, e vorba de o baterie de 6 celule și nu de 3/4 celule. Cu alte cuvinte, dimensiunile bateriei pot afecta greutatea gadgetului dar și unele dotări. Acest laptop nu are DVD deci putea fi mai portabil dar pe viitor laptopurile vor deveni mai ușoare (componentele vor fi și mai compacte).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu