≡ Meniu

Acer Aspire EE5-571G-375H, laptop cu i3-4005U și rezoluție HD

Acer Aspire EE5-571G-375H este un notebook apărut pe piață de curând și se adresează celora interesați de o sculă cu procesor rapid, wi-fi ac și grafică dedicată. Procesorul din dotare e un i3 cu voltaj scăzut, iar bateria fiind una cu 6 celule o să țină vreo 3-4 ore. La această autonomie ridicată contribuie și placa video care e dotată cu tehnologie Nvidia Optimus și care activează placa dedicată doar când e nevoie de ea.

Modelul E5-571G-375H vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are incorporate tehnologii la zi. Datorită faptului că are procesor Haswell am fi fost tentați să spunem că e un laptop din generațiile anterioare, dar îl trădează wireless-ul ac care permite descărcări la viteze ridicate de pe net.

Acer Aspire EE5-571G-375H, laptop cu i3-4005U și rezoluție HD

Procesorul din acest Aspire e un i3-4005U cu două nuclee, memoria RAM e de 4 giga, iar placa video e o GeForce 820M. Cu aceste specificații beneficiem e un notebook PC bun la intrat pe net, jocuri nu prea complicate și la vizionat filme HD.
Pe partea software nu vine cu Windows, ci cu Linux și de aceea eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe DVD ori un stick USB precum acestea.
Pentru stocare avem un hard destul de încăpător de 1TB, iar dacă vreți să faceți laptopul mai repede atunci vă recomand să puneți SSD în el.

Pentru achiziția acestui dispozitiv ar fi costul de achiziție mic, că are placă de rețea wireless rapidă, că vine cu o portabilitate ok și cu multiple porturi.
Contra ar fi că nu are procesor quad core, SSD și sistem de operare preinstalat.

Deci, dacă vrei un laptop care să ruleze bine orice și să nu coste prea mult atunci modelul acesta ar fi o variantă. Poate că vă tentează să rămâneți cu Linux, dar cel mai bine ar fi să instalați sistemul de operare de la Microsoft deoarece e mai productiv.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. E un laptop clasic cu ecran de 15 inci și cu unitate optică integrată așa încât să poți instala sistemul de operare rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu