≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-37MC, laptop accesibil cu GeForce 820M

Acer Aspire E5-571G-37MC e un laptop cu capabilități de gaming și cu autonomie generoasă. Laptopurile acestea nu au o construcție mai ușoară deoarece au baterie de 6 celule. Majoritatea laptopurilor noi au componente cu consum redus, USBuri 3.0, bluetooth, hard disk generos și altele. Arată destul de bine, însă cu cât e mai performant laptopul, cu atât prețul e mai mare iar designul mai modern. Oricum, sunt mulți utilizatori care vor ceva mia mult dar nu vor să depășească bugetul ori nu și le permit.

Alternativele sunt variantele cu mai performante adică cu Core i5 sau i7. Bineînțeles, există serii mult mai bune care oferă acele procesoare sau chiar noua generație de procesoare Intel – Broadwell. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-37MC, laptop accesibil cu GeForce 820M

Procesorul i3-4005U nu are o frecvență mare dar cu Turbo Boost frecvența poate să crească. Nu are o placă video prea performantă dar cea dedicată e GeForce 820M. Ecranul de 15 inci e unul HD iar laptopurile mai mari au ecrane corespunzătoare. Memoria RAM e una de tip 1600MHz iar capacitate e de 4GB. Spațiul de stocare e de 1TB iar pentru mai mult se poate alege un hard extern. Se pot face unele upgrade-uri dar sunt limitate deoarece laptopurile sunt compacte și doar unele piese pot fi schimbate ori adăugate.

Dotările sale sunt destul de bune iar eu aș alege unul cu multe USBuri deoarece veți putea conecta diverse dar există periferice wireless care au nevoie doar bluetooth (mouse sau căști). Are Linux dar cel mai bun sistem de operare e Windows 8.1, iar versiunea trebuie să fie de 64 de biți.

Plusuri: tehnologia wireless bluetooth, performante decente, preț atractiv, design elegant și fiabilitate.
Minusuri: are doar Linux.

Acer Aspire E5-571G-37MC e un laptop cu performanțe decente dar care nu e cel mai bun pentru jocuri deoarece e nevoie de componente ceva mai bune (procesorul trebuie să fie unul fără tehnologie de economisire a energiei). Laptopul de sus arată destul de bine, poate mai bine ca în poze. Clipul de jos e util pentru cei care nu au văzut această serie și care vor să-și facă o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu