≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-39SK, laptop albastru cu i3 Haswell

Laptopul Acer Aspire E5-571G-39SK vine pe o culoare destul de interesantă dar se putea alege o nuanță ceva mai plăcută dar depinde de preferințele fiecăruia. Are componente hardware destul de noi și dacă vreți un Core i5 sau Core i7, trebuie să alegeți unul cu Intel Broadwell. Din numele său reiese că are o placă video dedicată pe lângă cea dedicată. Cam toate laptopurile au standard plăci video integrate (cele din procesor) iar la cele cu Intel plăcile video funcționează separat.

Poate că nu e chiar ieftin dar nu vă oprește nimeni să alegeți un laptop de la un alt brand (de exemplu, Asus). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-39SK, laptop albastru cu i3 Haswell

Un Intel Core i3-4005U e destul de nou și tehnologia Haswell e satisfăcătoare. Placa video Intel diferă în funcție de generație dar și procesor. La Core i3,i5 și i7 e ceva mai bună. La acesta e vorba de un HD 4400 iar cea dedicată e GeForce 820M de 2GB. Ecranul de 15 inci are o imagine de tip 768p, se poate viziona conținut 720p. Pentru cei care vor să vizioneze filme 1080p, ieșirea HDMI e ideală.

Restul componentelor hardware sunt următoarele: 4GB RAM, hard de 500 GB și GeForce 820M. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, tehnologie audio, port HDMI, USB 3.0, USBuri 2.0, VGA, baterie de 6 celule etc. Cu o baterie de 4 celule, laptopul era mai portabil și unele serii de la unele branduri au chiar și 2.2 kg. În funcție de alegere, veți avea în mare cam aceleași dotări și componentele pot să difere (în funcție de ce tip de configurație doriți). Bineînțeles, mă refer la același buget și nu cred că are sens să dați prea mulți bani pe un laptop deoarece îl veți schimba măcar o dată la 2 ani.

Plusuri: e disponibil pe o culoare interesantă, procesor destul de performant, port USB 3.0, autonomie maximă de 7 ore, placă video dedicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă un desktop ocupă mult spațiu și nu vă plac cablurile din jurul biroului, Acer Aspire E5-571G-39SK e un gadget portabil care funcționează cu Windows 8.1, iar o versiune mai ieftină e Free DOS. Jos e o prezentare a unui laptop de pe o altă culoare și componentele hardware sunt ceva mai diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu