≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-5107, laptop cu i5 Broadwell și baterie de 6 celule

Laptopul Acer Aspire E5-571G-5107 poate fi folosit cam pentru orice dar nu face parte din segmentul business. E ideal să aveți un router wireless ci WiFi ac, deoarece viteza prin wireless e maximă adică poate fi comparată cu cea prin cablu. Bateria de 6 celule e o alegere foarte bună deoarece în combinație cu Intel Broadwell, oferă o autonomie de lucru mare. Noile procesoare sunt eficiente adică au un consum redus și performanțe ridicate.

Dacă vreți ceva mai performant, puteți alege fie altă serie fie un laptop cu Core i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-571G-5107, laptop cu i5 Broadwell și baterie de 6 celule

Procesorul Core i5 5200U de la Intel face parte din cea mai nouă serie numită Broadwell. Acesta are placă video HD Graphics 5500 care nu se compară cu cea dedicată. Display-ul e important cât timp vreți să vizionați filme sau să faceți prezentări, de aceea un monitor sau televizor conectat la HDMI e mai indicat. Un hard cu capacitate de 1TB e satisfăcător chiar dacă nu e foarte performant. Pentru cei care caută performanță, pot opta pentru un SSD mai mic

Placa video dedicată e GeForce 840M care e satisfăcătoare pentru cei care vor să încerce un joc. Are unitate DVD, dar instalarea sistemului de operare se poate face prin USB 3.0 dar trebuie să aveți și un stick USB. Porturile acestui laptop sunt satisfăcătoare și diversificate: HDMI, LAN, USBuri de 2.0 și USB 3.0.

Are Linux preinstalat dar eu recomand Windows 8.1 deoarece Linux nu-i va evidenția prea bine performanțele laptopului. Versiunea de 64 de biți e obligatorie deoarece are mai mult de 2 GB RAM.

Plusuri: are autonomie maximă de 7 ore, WiFi ac, spațiu de stocare mare, configurație nouă și altele.
Minusuri: nu are o greutate redusă.

Acer Aspire E5-571G-5107 e o alegere bună pentru cei care vor să încerce jocuri dar nu e nevoie de mai mult deoarece ecranul e de tip 768p. Deci se poate seta jocuri la imagine 720p iar detalii pot fi alese la medium (pentru ceva mai multe detalii e nevoie de componente hardware mai scumpe). Detaliile ce pot fi alese țin de jocul ales, iar jocurile vechi nu cer prea multă performanță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu