≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-590K, laptop cu Broadwell și unitate optică

Acer Aspire E5-571G-590K e un nou laptop cu procesor i5 Broadwell care se adresează celora care vor ceva capabil pentru sarcini office ori multimedia. Față de alte modele din această perioadă acesta nu are wireless ac, dar are unitate optică.
Deoarece ecranul de 15,6 inci e unul de tip glare eu recomand acest laptop pentru acasă și mai puțin pentru sarcini business unde sunt recomandate modele cu ecrane anti-glare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care costă nu prea mult, dar care are un procesor i5-5200U rapid și care nu consumă mult curent. Pentru a vă face o părere despre portabilitate vă spun că acest model are o baterie cu 6 celule care ține vreo 4 ore, iar greutatea e de 2,5 kilograme (nu e chiar așa de ușor).

Acer Aspire E5-571G-590K, laptop cu Broadwell și unitate optică

i5-5200U e un procesor care are o frecvență ajustabilă în sens că aceasta crește de la 2,2 la 2,7 Ghz, iar în acesta găsim și un cip grafic Intel HD. În combinație cu memoria RAM de 4GB și hardul de 500 acest laptop o să ruleze toate sarcinile fluent. Deci, vă puteți aștepta ca filmele Blu-ray și jocurile să nu sacadeze, dar trebuie să menționez că acest laptop nu e unul de jocuri.
Placa video principală e o GeForce 820M care are 2GB memorie dedicată, și acest lucru înseamnă că jocurile vor rula ok.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un preț mic, că vine cu un procesor nou (vine cu multe tehnologii utile), placa video capabilă și că vine cu sistem de operare (e bun chiar dacă are Linux).
Contra achiziției acestui model ar fi că nu are wireless ac. În mod normal toate laptopurile cu Broadwell au wi-fi ac, dar se pare că acesta nu are.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece are performanțe peste medie, portabilitate ok și i se pot puen mai mulți RAMi. E bun mai mult pentru sarcini multimedia și office deoarece are are cipuri puternice cu tehnologii noi.
De alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu