≡ Meniu

Acer Aspire E5-571G-590M, laptop cu i5-5200U și wireless ac

Dacă te interesează un laptop cu procesor rapid și cu wireless ac atunci ar trebui să-ți iei un Acer Aspire E5-571G-590M deoarece vine cu procesor i5 Broadwell, placă video dedicată de la Nvidia și Linux preinstalat. Este un laptop pentru sarcini office sau multimedia mulțumită caracteristicilor sale, iar deoarece are unitate DVD și port USB 3.0 o să poți instala rapid Windows 8.1 (acesta fiind sistemul de operare pe care eu îl recomand să-l instalezi pe el).

Dacă e să mă uit la costul de achiziție atunci văd că nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă vrei ceva mai bun, adică cu o placă video ceva mai capabilă atunci îți recomand Acer Aspire E5-571G-5107.

Acer Aspire E5-571G-590M, laptop cu i5-5200U și wireless ac

Pe partea de specificații acest notebook se laudă cu un procesor dual core model i5-5200U, cu 4GB memorie RAM și o placă video GeForce 820M. Procesorul are cip grafic integrat care lucrează aleator cu cel de la Nvidia, în acest fel reducându-se consumul de curent și bateria va ține mai mult.
Hardul e unul de 500 de giga și e vorba despre unul cu 5400 rotații. Mi-aș fi dorit să aibă SSD, dar e bine și așa deoarece poți pune o astfel de componentă cu o investiție minimă.
Pentru a descărca rapid de pe net te poți folosi de placa wireless care are suport pentru două benzi, fiind un model ac.

Pentru achiziția unui astfel de laptop ar fi costul mic, că vine cu tehnologie la zi, bateria care ține vreo 4 ore și performanța.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran anti-glare, că rezoluția ecranului nu e mai mare și că are tastatură numerică. Nici unitatea optică nu pot spune că ar avea o oarecare utilitate și era mai bine dacă nu o avea.

De final pot spune că acest laptop se adresează celora care vor ceva care să arate bine și să funcționeze excelent alături de orice aplicație. Jocurile vor rula foarte bine, chiar dacă modelul nu e unul făcut special pentru așa ceva, iar filmele Blu-ray se vor vedea bine.
Dacă te interesează cum arată atunci din clipul de alături poți vedea mai bine acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu