≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-35CG, laptop cu GeForce 940M

Laptopul Acer Aspire E5-572G-35CG mi se pare destul de reușit dar tot nu se compară cu unul recent lansat. Bineînțeles, acela ar fi mai scump și poate că nu vi-l permiteți. E bine că are un procesor cu performanțe peste unul de tip low voltage, dar și restul componentelor au un rol important. Acesta are performanțe limitate și nu acceptă upgrade-uri precum un desktop. Am pus o prezentare video la final pentru a vă face o idee, însă există laptopuri pe diverse culori.

Alternativele sunt foarte bune dacă e să luăm în calcul un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-572G-35CG, laptop cu GeForce 940M

Procesorul acestui laptop e un Core i3-4000M de 2.4 GHz cu placă video Intel HD 4600 iar restul componentelor sunt următoarele: memorie de 4GB, hard de 1TB, GeForce 940M. Spațiul de stocare mi se pare suficient, însă poate unii vor ma mult memorie RAM, doar că acesta nu suportă mai mult de 4GB. Laptopurile cu mai multe sloturi suportă chiar și 16GB, dar 8GB e mai mult decât satisfăcător.

Ca și dotări, un laptop ca acesta are: unitate DVD, difuzoare stereo, card reader, tehnologie audio decentă, HDMI, LAN, WiFi n și altele. Se poate observa ușor că nu are WiFi ac, deci nu e un laptop chiar așa de nou, dar și procesorul nu face parte din cea mai nouă serie (Skylake). Nu e nevoie de un procesor foarte nou cât timp e vorba de unul din generația a 4-a – Haswell.

Sistemul de operare preinstalat e Linux dar nu e cel mai bun deoarece nu-i va evidenția prea bine performanțele. Eu aș instala Windows 10 pentru că e cel mai nou și e unul destul de des folosit.

Plusuri: autonomie de lucru mare, spațiu de stocare mare, bluetooth, USB 3.0 etc.
Minusuri: nu suportă mai mult de 4GB.

Acer Aspire E5-572G-35CG poate fi bun pentru a juca jocuri deoarece are componente noi, însă nu cred că poate să facă parte din segmentul de gaming. Clipul de jos e cu un model anterior și care arată destul de bine cu modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu