≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-35KB, laptop multimedia pe negru

Acer Aspire E5-572G-35KB e un laptop care nu doar arată bine, ci e și dotat cu componente de ultimă generație cum ar fi procesorul i3 Haswell ori placa video GeForce 940M. Din păcate nu vine cu SSD, dar are tehnologii precum wireless ac și Nvidia Optimus care suplinesc acest neajuns.
Datorită faptului că vine cu procesor rapid și cu placă video care are memorie dedicată acest laptop poate fi utilizat și la jocuri.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat la o mulțime de lucruri.

Acer Aspire E5-572G-35KB, laptop multimedia pe negru

Procesorul din dotare e unul dual core, mai exact un i3-4000M, iar placa video e o GeForce 940M. Alături de ecranul de 15,6 inci și cei 4 giga de RAM un alt lucru important ar fi că are wireless ac. Pe partea software are Linux, și din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10 pentru că e mai bun. Legat de RAMi trebuie spus că-i puteți pune mai mult deoarece are un slot liber din cele două.
Bateria acestei scule e una cu 6 celule și ține vreo 3-4 ore. E un lucru deosebit ca un laptop să aibă o astfel de baterie întrucât în ziua de azi toate vin cu baterii de 2-4 celule care țin foarte puțin.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, că vine de la un brand ok, aspectul plăcut, că e fiabil și că are tehnologie nouă integrată.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran Full HD și nici SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop care să aibă o portabilitate ok, să arate bine și să funcționez fără reproșuri indiferent de ce sarcină ar fi vorba atunci îți recomand acest model. Evident că sunt și alte alternative la el, dar eu zic că e un laptop destul de bun pentru orice nevoie și pentru orice mofturos. Pe partea de portabilitate ar mai fi de menționat că are o greutate de 2,55 kilograme care e oarecum cam mare pentru un laptop de 15,6 inci al zilelor noastre.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu