≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-52YV, laptop multimedia cu Haswell

Acer Aspire E5-572G-52YV e un laptop apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se poate lăuda prin faptul că poate fi utilizat pentru sarcini multimedia. În acest sens îl ajută procesorul i5, cei 4 giga de RAM, ecranul glare și placa video GT 840M. Persoanele care lucrează mult în fața calculatorului detestă ecranele glare deoarece au culori prea bune, însă cei pasionați de filme le apreciază.
Un laptop precum acesta poate fi utilizat cu succes la jocuri, dar și la filme. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece nu e un laptop de jocuri, ci doar poate fi utilizat și la așa ceva.

Costul unui astfel de notebook PC nu e prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe ace;ti bani primim un PC de la unul dintre cei mai mari producători de laptopuri din lume.

Acer Aspire E5-572G-52YV, laptop multimedia cu Haswell

Pe partea de caracteristici vine cu un procesor Intel i5 din seria Haswell, cu placă video Nvidia GeForce GT 840M și cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli.
Memoria RAM instalată e 4 GB, dar suportă maxim 16, iar un slot e liber.
Bateria acestui model e una cu 6 celule, iar din această cauză autonomia bateriei e destul de crescută de 3-4 ore.
Modelul acesta are și unitate optică DVD pentru persoanele care vor să-și instaleze sistemul de operare de pe un DVD. Evident că acest notebook nu vine cu OS și de aceea eu aș recomanda să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție prea mare, că arată bine, că are o portabilitate bună, că are un procesor bun și că placa video dedicată e una bună pentru orice.
Contra achiziției e faptul că nu are un procesor quad core și rezoluție mai mare.

Deci, dacă te interesează un laptop pentru orice tip de sarcină atunci acest model e recomandarea mea. Nu vine cu Windows, dar are Linux care vă va ajuta să intrați din prima pe net.
Aspectul acestui aparat poate fi văzut din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu