≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-56F2, laptop cu Core i5 Haswell și baterie de 6 celule

Laptopul Acer Aspire E5-572G-56F2 e unul destul bun pentru jocuri deoarece are un procesor bun și suportă chiar și 8GB de RAM. Placa video dedicată nu e cea mai grozavă dar pentru un ecran HD cred că e de ajuns. Arată bine pe negru dar argintiul pare să fie la modă deoarece e o culoare elegantă și evidențiază mai bine tastatură. E bine ca laptopul să vină în două culori deoarece într-o singură culoare e prea clasic. Alte gadgeturi nu mi se par înlocuitoare mai bune pentru un PC deoarece tableta, de exemplu, nu are tastatură fizică într-un buget mai mic dar există la un preț ceva mai mare (ca și accesoriu inclus).

Alternativele sunt destul de multe având în vedere că acesta e un laptop nu chiar ieftin și poate că nu aveți nevoie de așa performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-572G-56F2, laptop cu Core i5 Haswell și baterie de 6 celule

Procesorul acestui laptop e ceva mai puternic deoarece e un Core i5 de 2.6 GHz. Există și variante cu procesoare diferite și chiar mai noi (cele cu terminația U), iar la acele laptopuri prețurile sunt mai atractive. Ecranul său nu prezintă nimic special pentru că e același LCD de 15 inci care e prezent și la alte laptopuri. Poate pe viitor vom vedea un panou mai bun ori  rezoluție mai mare și pe astfel de laptopuri.

Să nu mă înțelegeți greșit, dar și așa calitatea imaginii e bună dacă îl folosiți doar pentru uz office/multimedia. Bineînțeles, dacă vreți să încercați un film, un ecran mai mare e mai bun deoarece oferă și unghiuri de vizibilitate mai bune. Placa video GeForce 940M e un model mai nou dar care nu e special creată pentru gaming. Sistemul de operare preinstalat e Linux dar Windows 10 mi se pare mult mai bun.

Plusuri: are un preț bun, autonomie de lucru mare, WiFi ac, performanțe bune, spațiu de stocare mare.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-572G-56F2 arată foarte bine și chiar dacă nu e aceeași culoare cu cea a laptopului de mai jos, finisajele sunt aceleași. Dotările sale sunt cele cu care ne-am obișnuit, la care se adaugă  două tehnologii noi – bluetooth și WiFi ac.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu