≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-58U0, model cu placă GeForce 940M

Acer Aspire E5-572G-58U0 este un laptop apărut în 2015 care se adresează persoanelor în căutarea unei soluții pentru jocuri ori sarcini multimedia. Nu e un laptop special de jocuri, chiar dacă are placă video GeForce 940M din generația nouă (aceasta e din clasa 2 a plăcilor video), dar toate jocurile vor rula bine.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar pelicula e una glare perfectă pentru sarcini multimedia. Era mai bine dacă era un model anti-glare, dar e bine și așa.

Acest model nu pot spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu procesor i5 M din generația Haswell. Dacă vrei ceva mai puternic atunci îți recomand un E5-572G cu i7-4712MQ.

Acer Aspire E5-572G-58U0, model cu placă GeForce 940M

Caracteristici relevante în cazul acestui model ar fi procesorul i5 4210M, cei 4 giga de RAM, placa video 940M de la Nvidia și hardul de 1TB. Ecranul modelului de față e unul de 15,6 inci cu rezoluție aproape HD și te va ajuta să vezi imagini la cea mai bună calitate.
Bateria fiind una cu 6 celule o să țină mult, mai exact vreo 3-4 ore, dar această durată va depinde și de cum folosiți acest aparat.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de wireless, fiind vorba de wireless N. Mi-aș fi dorit sp fi avut wi-fi ac, dar e bine și așa.
Pentru a putea intra pe net din prima acest model vine cu sistem de operare Linux. Acesta nu e perfect, dar îți faci treaba cu el. De aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1.

Există multiple motive pentru care cineva ar cumpăra un astfel de model, printre acestea numărându-se costul de achiziție nu prea mare, că are procesor rapid, placa video bună și hardul încăpător.
Contra achiziției ar fi că nu are ecranul Full HD și că nu e anti glare. Evident că nu ar fi stricat dacă ar fi avut SSD.

De final pot spune despre acest model e unul bun pentru cei interesați de ceva care să fie oarecum un desktop replacement.
Poți să-ți faci o părere despre el din clipul de alături. Se poate observa că e un notebook negru cu design sobru și tastatură numerică în partea dreaptă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu