≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-7591, laptop multimedia cu hard spațios

Acer Aspire E5-572G-7591 e alegere corectă pentru cei care vor să încerce jocuri și vor un ecran 1080p. Ținând cont de rezoluția ecranului – HD, jocuri vor rula ceva mai bine și detaliile pot fi alese la maxim. Poate că nu e cea mai nouă serie, dar e bine să țineți cont și de preț, deoarece un laptop nou și performant nu poate fi la fel de ieftin ca acesta. Se poate conecta un televizor sau monitor pentru a beneficia de o imagine mai mare.

Cu siguranță un laptop mai ieftin nu poate fi la fel de performant în special că acesta are și Linux. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-572G-7591, laptop multimedia cu hard spațios

Un laptop pentru jocuri are nevoie de un procesor Core i7 cu tehnologie avansată, o placă video dedicată și memorie RAM suficientă. Pentru uz office, placa video Intel HD 4600 mi se pare foarte bună (chiar și autonomia e generoasă în mod office). în general, un display de 15 inci nu poate oferi o imagine 1080p sau 4K, dar există și excepții. Eu consider că nu are sens un ecran prea detaliat deoarece e mi și așa.

Placa video e una GeForce 840M care are o memorie proprie de 2GB și pentru laptopuri nu e nevoie de mai mult (în special că ecranul e HD). Are difuzoare stereo, unitate DVD, cameră web, card reader, tehnologie audio avansată etc.

Porturile sale sunt următoarele: USBuri 2.0, USB 3.0, ieșire video HDMI, VGA și altele. Tehnologiile de comunicații are LAN, bluetooth și WiFi. Are o baterie de 6 celule și, mai nou, bateriile noi sunt de 3-4 celule. Autonomia de lucru e aceeași pentru laptopurile gaming, autonomia nu e foarte mare pentru o așa baterie.

Plusuri: are sistem de operare Linux, USB 3.0, poate reda jocuri, Intel Haswell și design elegant.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Dacă optați pentru Acer Aspire E5-572G-7591 atunci ar fi bine să alegeți un router WiFi ac (chiar dacă laptopul are WiFi n pentru că viteza pe wireless e mai bună) și un mouse de gaming. Un mouse simplu nu prea e la fel de precis ca unul pentru jocuri, de aceea am și recomandat unul ceva mai interesant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu