≡ Meniu

Acer Aspire E5-572G-768V, notebook cu Linux

Acer Aspire E5-572G-768V e un laptop interesant deoarece nu sunt prea multe astfel de modele în acest preț. Totuși, nu cred că oricine ar opt pentru acest laptop deoarece e nevoie de un buget destul de mare. E mai scump decât un desktop, dar trebuie să luați în calcul spațiul economisit, e portabil și nu are nevoie de monitor. Laptopurile oferă destul de multe avantaje și puține dezavantaje. De aceea, desktopurile nu mai sunt la modă, însă există utilizatori care optează pentru ceva și mai portabil – tabletele.

Pentru acesta trebuie să vă alocați un buget mai mare sau puteți alege să-l luați în rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-572G-768V, notebook cu Linux

Procesorul Intel Core i7-4712MQ de 2.3 GHz are o placă video Intel HD 4600 iar cea dedicată e GeForce 840M de 2GB. Puteți seta mai multe detalii deoarece are o memorie video mai generoasă. Ecranul de 15 inci are o imagine HD însă prin HDMI se poate viziona conținut la o calitate video superioară. Mă refer la un eventual monitor sau televizor care ar putea fi conectat la acest laptop.

Memoria RAM de 8GB are o frecvență de 1600 MHz și nu cred că aveți nevoie de mai mult. Hardul de 1TB e spațios și dacă vreți ceva mai performant, e cazul să-l înlocuiți cu un SSD, iar hardul intern poate fi utilizat ca unul extern. Are multe porturi iar cel HDMI mi se pare destul de bun și folositor.

Bateria de 6 celule e una cu autonomie generoasă însă dacă jucați jocuri, vă recomand să țineți laptopul conectat la priză. Chiar dacă un laptop are Linux, ar trebui să-l schimbați cu Windows 8.1 în special dacă e nou.

Plusuri: greutate redusă, configurație de ultimă generație, spațiu de stocare mare, arată bine, fiabil și destule porturi.
Minusuri: preț piperat.

Acer Aspire E5-572G-768V e un alt laptop al seriei 572G, iar din numele său reiese că e bun și pentru jocuri. Un laptop performant poate fi utilizat la orice deoarece poate rula cam orice și viteza procesare e superioară. Dacă nu ați mai văzut un laptop similar sau din această serie, clipul de jos poate fi de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu