≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-37RC, laptop cu i3, wifi ac și unitate optică

Acer Aspire E5-573-37RC e un laptop apărut pe piață pe la început de an 2016 și se adresează celora interesați de un model office util la navigat pe net, ascultat muzică și editat documente. Procesorul i3 e unul puternic, dar în lipsa unei plăci video cu memorie dedicată nu va putea rula jocuri care cer foarte mutle cerințe, dar cele simple vor rula ok.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar mulțumită prezenței unității optice o să poți instala ce sistem dorești, inclusiv Windows 10.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multe facilități utile printre care aș aminti wifi ac, LAN Gigabit, USB 3.0 cu posibilitate de încărcare dispozitive mobile și altele.

Acer Aspire E5-573-37RC, laptop cu i3, wifi ac și unitate optică

Procesorul din dotarea acestui notebook PC e un i3-5005U care scoate 2898 puncte la benchmark, iar placa video e una integrată în procesor, fiind vorba de o Intel HD 5500. Pentru a putea rula orice aplicație fără sacadare acest model de laptop are și 4 giga memorie RAM (se pot adăuga până la 16 giga DDR3). În cazul în care sunteți colecționar de poze ori clipuri, acest model e unul dotat cu hard foarte încăpător de 500 de giga, iar legat de acesta eu zic că e unul mult prea mare pentru nevoile din ziua de azi când totul e stocat în cloud.
Cum ziceam mai sus, acest model nu are sistem și de aceea eu vă recomand să instalați sistemul dorit de pe un stick USB 3.0 ori de pe un DVD.

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul mic, că are o fiabilitate crescută, că poate fi utilizat acasă ori în scopuri business, că are procesor puternic și prezența standardului ac pe partea de wireless.
Contra ar fi că nu are OS preinstalat și nici memorie dedicată.

Deci, dacă te interesează un laptop care poate fi utilizat la diverse sarcini atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model vă recomand clipul de alături deoarece e unul în care se prezintă laptopul de față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu