≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-501C, laptop cu Core i5 și design alb

Multe laptopuri de pe piață sunt performante pentru cât costă, iar Acer Aspire E5-573-501C e o alegere destul de bună deoarece are un Core i5. E de ajuns că e de tip U, adică are un consum mai mic. Doar cele de gaming au performanțe mari și le puteți deosebi ușor, au terminația HQ. Aceasta e o serie de tip office, pe când cele multimedia au terminația G. Oricum, un laptop de gaming face parte din seria Predator și chiar nu aveți ce să-i reproșați.

Are un design plăcut și dacă nu vă place, puteți alege o serie ceva mai avansată. În general, laptopurile mai scumpe arată mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573-501C, laptop cu Core i5 și design alb

Procesorul său e unul din a patra generație – Haswell, iar acest aspect e destul de evident. Nu prea are mare importanță generația ci e suficient să fie din generațiile recent lansate (ex: Haswell, Broadwell, Skylake). Pentru că are doar acea placă video Intel, laptopul poate fi folosit pentru a viziona filme dar și pentru a edita diverse. Unele aplicații nu necesită plăci video sofisticate ci doar să aibă un suport HD.

Restul configurației e foarte importantă deoarece e nevoie de cel puțin 4GB dar voi puteți pune chiar și 8GB RAM pentru a numite programe. Hardul e bine să fie spațios ori optați pentru un SSD dacă vreți ca totul să pornească instant. Un laptop care nu oferă Windows, nu va oferi o experiență pe măsură, adică Linuxul nu e cel mai indicat.

Plusuri: tehnologie WIFI ac, USB 3.0 cu funcție de încărcare, procesor Core i5, suportă multă memorie RAM și mult spațiu pentru filme sau alte fișiere.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu aș alege un desktop cât timp există laptopuri ca Acer Aspire E5-573-501C care arată bine și oferă componente destul de bune. Am pus și un clip cu un laptop diferit dar care face parte din aceeași serie. Pe alb, tastatura dar și ecranul iasă mai bine în evidență. Sunt și alte culori iar numele e diferit chiar dacă componentele sunt aceleași (fiecare producător alege cum dorește să fie numite acele laptopuri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu