≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-C3M0, laptop cu Celeron 2957U

Acer Aspire E5-573-C3M0 e un laptop al anului 2015 dotat cu procesor Celeron 2957U din generația Haswell care scoate vreo 1400 puncte la benchmark, iar memoria RAM e una de 4 giga. Nu vine cu sistem de operare, dar e un laptop pe care se poate instala orice sistem de operare întrucât vine cu unitate optică și cu componente pentru care se găsesc ușor drivere. Oricum, eu vă recomand să instalați Windows 10.
Laptopul de față se adresează celora care vor un model pentru intrat pe net ori pentru diferite sarcini nu prea complicate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care se comportă exemplar în sarcini costisitoare. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături un clip cu acesta.

Acer Aspire E5-573-C3M0, laptop cu Celeron 2957U

Modelul E5-573-C3M0 de față e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli și datorită acestui lucru o să poți vedea filme HD fără vreo pierdere de detaliu. Fiind un ecran de tip glare vă dați seama că e vorba despre unul foarte bun pentru sarcini multimedia. 😉
Tehnologiile incorporate sunt wireless ac, LAN 10/100/1000 și USB versiunea 3.0. Aceste tehnologii sunt unele foarte căutate și te vor ajuta în a descărca mai rapid de pe net ori a instala mai rapid OS-ul.
Unitatea optică e DVD, dar are o utilitate vagă deoarece în ziua de azi toate programele pot fi cumpărate și instalate de pe net, iar sistemul se poate instala de pe USB.

Pro achiziția acestui model ar fi portabilitatea decentă, că nu costă mult, că e performant și că are wi-fi ac.
Contra ar fi că nu are sistem preinstalat și nici memorie dedicată pentru placa video.

Deci, dacă te interesează un laptop care să funcționeze bine în diferite ipostaze atunci îți recomand acest model. Vine cu procesor foarte rapid, chiar dacă-i vorba despre i3 ori i7. Pentru a vă face o părere despre acest Celeron trebuie să vă spun că e unul echivalent ca performanță cu cu Pentium din generațiile anterioare.
Alături e clipul de care vă ziceam anterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu