≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-P063, laptop de tip office ieftin

Acer Aspire E5-573-P063 poate fi bun cam pentru orice, mai puțin jocuri deoarece nu are acea placă video dedicată. Dacă nu vreți să jucați jocuri noi cu grafică 3D, laptopul e perfect. Procesorul său mi se pare suficient de bun chiar și pentru uz office însă un Core i3 sau Core i5 e mult peste acesta. Un desktop poate fi mai performant în același preț însă nu uitați că are nevoie și de un monitor. Ar mai fi de adăugat faptul că laptopul are o greutate redusă.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul mai mulți producători de laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573-P063, laptop de tip office ieftin

Configurația sa e una cu procesor Pentium de tip 3556U care are o frecvență de 1.7 GHz. Placa video e una integrată iar pentru a viziona un film nu e nevoie de mai mult. Placa de bază are chiar și ieșire HDMI (dacă vă gândiți să conectați un televizor). Ecranul său de 15 inci are o imagine de tip HD și așa e și la laptopurile mai mici.

Multitaskingul e bun însă se poate pune chiar și 8GB pe acest laptop deoarece are un slot liber. Nu orice laptop acceptă upgrade-uri și se datorează în mare parte construcției. Spațiul de stocare e de 500GB, iar acesta e prezent cam pe ori ce laptop. Nu sunt laptopuri cu harduri mai mici. Dotările sale sunt următoarele: ieșire HDMI, VGA, USBuri 3.0, USB 2.0, LAN, ieșire audio, cameră web, microfon și cititor de carduri.

Pe partea de tehnologii de comunicații are: bluetooth și WiFi ac. Bateria sa nu e foarte mare adică există și de 6 celule, dar pentru configurații mai eficiente e suficient și o baterie de 4 celule. Nu are o greutate foarte scăzută, poate și pentru că nu e un laptop scump. Totuși, e de apreciat faptul că are USB 3.0 cu funcție de încărcare a telefonului.

Plusuri: arată bine, preț atractiv, WiFi ac, USB cu funcție de încărcare, suportă chiar și 8GB de RAM.
Minusuri: nu are un procesor foarte bun.

Acer Aspire E5-573-P063 e o alegere foarte bună dacă vreți un laptop ieftin cu Free DOS deci trebuie pus Windows pentru el, iar versiunea 10 e perfectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu