≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-P1V9, laptop roșu cu Dual-Core 3825U

Acer Aspire E5-573-P1V9 e disponibil pe roșu dar numele diferă dacă culoarea e diferită. Această serie oferă relativ aceleași configurații și cele cu placă video dedicate au acel „G” după 573. Nu sunt laptopuri ideale pentru gaming dar sunt destul de bune. Există laptopuri similare pe negru sau gri, dar culoarea nu mi se pare un criteriu de alege a unui laptop. Eventual, doar dacă doriți să fie un cadou pentru cineva și vreți să fie neapărat pe roșu.

Dacă nu vă este pe plac, există laptopuri mult mai scumpe sau chiar mai ieftine. Brandul favorit e la alegerea voastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573-P1V9, laptop roșu cu Dual-Core 3825U

Procesorul acestui laptop e unul destul de bun și e de tip Pentium 3825U de 1.9 GHz. Placa video e destul de clasică și pentru performanțe mai mari e nevoie fie de un procesor mai bun, fie de o placă video mai bună. Ecranul de 15 inci e destul de bun și nu diferă față de altele deoarece e tot HD și e iluminat LED. Aplicațiile vor rula decent cu 4GB de RAM și e nevoie de Windows 10 sau 8.1. Se pot stoca destul de multe pe un hard de 1TB dar multe fișiere nici nu merită stocare pe el, ci online (poze și filmări).

Dotările sale sunt destul de bune: baterie de 4 celule, Kensington Lock, USB 3.0 PowerShare (se încarcă mult mai rapid decât prin USB 2.0, dar nu mai rapid decât prin priză), touchpad cu gesturi, WiFi ac, USBuri destule, card redare, bluetooth și altele. Observ că nu are DVD și greutatea sa nu a avut de câștigat, adică nu a scăzut cu mult

Plusuri: are cea mai bună tehnologie WiFi, încărcare prin USB 3.0 a diverselor gadgeturi, spațiu de stocare generos și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-573-P1V9 arată foarte bine și era ideal dacă era mai ușor (o greutate mai redusă). E bine că s-a renunțat la culorile sau nuanțelor vii în favoarea nuanțelor mai plăcute. Clipul de jos e cu un alt laptop dar cred că vă puteți face o idee despre el și din poza de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu