≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-P3N0, laptop cu Intel Pentium și Linux

Acer Aspire E5-573-P3N0 nu e un laptop de ultimă generație dar e nou. Poate concura cu multe laptopuri sau chiar desktopuri. Mulți își doresc un laptop bun și ieftin, de aceea producătorii oferă procesoare Pentium, însă există variante și mai bune. Arată foarte bine pe gri dar există și alte culori interesante. Culoarea nu joacă un rol important dar puteți ține cont de ea dacă aveți de ales între mai multe modele similare.

Dacă vi se pare prea scump, există modele chiar mai ieftine dar nu prea le recomand deoarece au procesoare inferioare ca și performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573-P3N0, laptop cu Intel Pentium și Linux

Configurația acestui laptop e una destul de bună chiar dacă nu are Core i5 sau alt model similar. Memoria RAM e aceeași la mai toate laptopurile din acest buget. Placa video e doar integrată și pentru cu un buget mai mare se poate lua un laptop cu placă video dedicată. În generla, plăcile video dedicate sunt bune doar pentru jocuri. Dotările sae nu diferă cu mult de ce știm deja. Bateria sa de 4 celule e una destul de mare deoarece autonomia de lucru e ușor peste medie – 4-5 ore, dar diferă pentru că unele aplicații pot .

Alte dotări care nu le-am menționat sunt: încărcare prin USB 3.0, touchpad cu gesturi și securizare Kensington. Sistemul de operare e Linux și nu e cel mai bun deoarece nu-i evidențiază performanțele. Alegerea e a voastră dacă nu vă interesează aplicațiile oferite de Windows, puteți rămâne pe sistemul actual. Se poate conecta un mic gadget la acesta pentru a-l încărca dar numai dacă nu aveți o priză în apropiere (încărcarea prin USB nu e chiar așa de rapidă).

Plusuri: multe porturi, WiFi ac, procesor nou, design elegant, fiabilitate ridicată și are un preț corect.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E5-573-P3N0 e un laptop nou și care se adresează celor cu pretenții mici deoarece vor ceva mai bun decât vechiul PC sau laptop. E bine să alegeți un laptop nou datorită fiabilității și eficienței. Prezentarea de mai jos e cu un laptop similar și doar unele componente sunt mai diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu