≡ Meniu

Acer Aspire E5-573-P9QP, laptop alb/negru la un preț atractiv

Laptopul Acer Aspire E5-573-P9QP e unul ceva mai deosebit decât restul deoarece e pe o culoare plăcută și mulți și-o doresc. Există variante chiar și pe negru, gri sau roșu și sunt oferite de același brand. Din poza de jos se poate observa că are un capac negru iar interiorul e alb și parcă e mai interesantă combinația aceasta. Noile laptopuri sunt construite ceva mai bine, astfel că sunt mai ușoare dar din păcate acesta nu e la fel. Un laptop e bun pentru aproape orice, însă dotările și performanțele sale au un rol destul de important.

Alternativele sunt destul de multe deoarece laptopuri similare există și prețurile nu diferă cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573-P9QP, laptop alb/negru la un preț atractiv

Are un procesor destul de eficient deoarece e performant și consumă puțin – Pentium 3825U. Aceste procesoare sunt disponibile doar pe laptopuri, pe când desktopurile au procesoare cu consum mai mare (performanțele sunt pe măsură). Placa video a acestui laptop e una destul de interesantă . Ecranul nu e foarte mare ci de ajuns, iar calitatea imaginii e doar HD. Alte laptopuri oferă harduri de 2 ori mai mari dar nu prea văd sensul doare totul e online și stocare fișierelor se poate face, la fel, online (cu ajutorul unor servicii).

Pe partea de comunicații are atât WiFi ac cât și bluetooth. Sistemul de operare instalat pe acesta e Linux, dar nu e cel mai bun. Autonomia de lucru e mare cu un procesor care are tehnologie de economisire a energiei. Dacă folosiți acest procesor și nu solicitați ocnfigurați, cu siguranță veți obține o autonomie de lucru mare.

Plusuri: arată destul de bine, touchpad cu gesturi, procesor din generație nouă și încărcare prin USB 3.0.
Minusuri: putea fi mai ușor.

Acer Aspire E5-573-P9QP arată bine ținând cont de combinația de culori și consider că putea fi mai ușor deoarece îi un model destul de nou. Pe acesta aș instala un sistem de operare nou ca Windows 10 și să fie pe 64 de biți. Un laptop nu mai are nevoie de periferice, un monitor și nici cabluri pentru conectarea diverselor gadgeturi (tehnologiile wireless sunt foarte utile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu