≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-306R, laptop din seria G cu Haswell

Acer Aspire E5-573G-306R e un laptop care nu doar arată bine, ci se comportă excelent când vine vorba de jocuri nu prea complexe și sarcini multimedia. E un laptop din seria E5-573G, iar G-ul de la final arată prezența unei plăci video capabile de gaming. Pe partea soft nu vine cu Windows, dar are Linux așa încât să puteți intra din prima pe net.
Se adresează celora care vor un laptop bun la orice tip de sarcină, adică de la sarcini office și până la jocuri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se comportă exemplar în orice tip de sarcină. Evident că vine la pachet cu tehnologii de ultimă generație cum ar fi wireless ac, iar placa video vine cu suport Optimus.

Acer Aspire E5-573G-306R, laptop din seria G cu Haswell

Procesorul din dotare e un i3-4005U cu două nuclee, iar placa video dedicată e un GeForce 920M. Aceste două componente sunt cele mai importante în acest PC portabil. Pe lângă acestea mai avem memoria RAM de 4GB și ecranul glare de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli.
Portabilitatea notebook-ului e una ok deoarece are o greutate de 2,4 kilograme, iar bateria cu 4 celule ține vreo 3 ore.
Din păcate nu vine cu sistem de operare Windows preinstalat, dar vine cu unitate optică DVD care vă va ușura instalarea lui. Eu aș recomanda să instalați Windows 10 de pe o memorie USB 3.0 deoarece procesul va dura mai puțin.

Pro ar fi că nu are un cost de achiziție mare, că arată bine, că are o portabilitate ok, că are multe porturi (3 USB-uri din care două sunt de tip USB 3.0).
Contra achiziției ar fi că ecranul nu e unul anti glare și că nu are rezoluție mai mare.

Deci, dacă vrei un laptop special la un preț sub 3000 lei atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că brandul e unul de top și de aceea nu trebuie să aveți reticențe la achiziția produsului. Dacă procesorul vi se pare prea bun atunci puteți opta înspre modelul cu Pentium care e și mai ieftin, adică la E5-573G-P7J8.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest laptop și ce se poate face cu el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu