≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-310L, laptop cu i3-5005U și GeForce 920M

Acer Aspire E5-573G-310L e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3, ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD și placă video dedicată. Notebook-urile noi nu mai au unități optice, dar uite că acesta are așa ceva, iar din această cază e bun și la o firmă deoarece știm că unele licențe trebuie instalate de pe CD.
Un model precum acesta e adresat persoanelor cu un buget decent în căutarea unui PC portabil bun la multiple lucruri.

Acest E5-573G-310L vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat bun din toate unghiurile. Alături am pus și o imagine pentru a vă face mai bine o părere despre ce poate.

Acer Aspire E5-573G-310L, laptop cu i3-5005U și GeForce 920M

Pe partea de caracteristici tehnice acest model se laudă cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor i3 5005u, 4 giga memorie RAM și placă video GeForce 920M care are memorie dedicată.
Din păcate nu vine cu Windows, dar are Linux preinstalat așa încât să puteți intra pe net din prima. Eu recomand să instalați Windows 10 de pe stick pentru că acest sistem de operare e mult mai ușor de folosit.
Unitatea optică e utilă în anumite cazuri, dar e nu am mai folosit așa ceva de ani de zile, iar lipsa ei ar fi făcut laptopul mai ușor și mai ieftin.
Spre deosebire de alte modele similare acesta are wireless ac, iar asta înseamnă că poate descărca la viteze Gigabit de pe net (prin wireless).

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, autonomia ridicată (undeva la 5 ore), că are un procesor rapid, ecranul clar și care nu obosește și spațiul de stocare mare.
Contra ar fi că nu are preinstalat Windows și că nu are SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată fi utilizat la multiple lucruri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine și cu multiple porturi printre care aș aminti 3 USB-uri, un HDMI și un VGA.
Alături am pus un clip cu acest model pentru a vedea cum arată acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu