≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-37PQ, laptop multimedia ok

Acer Aspire E5-573G-37PQ e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3-5005U Broadwell și placă video GeForce 920M. Chiar dacă are placă video cu memorie dedicată, acest model de laptop nu e unul special pentru jocuri, ci unul multimedia.

E un model pentru cei interesați de un model cu ecran glare, baterie cu 4 celule (ține vreo 3 ore) și cu care să vadă filme ori să se joace diferite jocuri.

Acer Aspire E5-573G-37PQ, laptop multimedia ok

Procesorul acestui model ar fi un i3 model 5005U care scoate 2920 puncte la benchmark. Da, procesoarele i3 au devenit tot mai puternice.
Memoria RAM instalată în acest model e de 4GB, iar dacă vreți mai mult atunci se pot pune până la maxim 16GB. Că tot suntem la capitolul memorie trebuie să vă spun că acest model e unul dotat și cu un hard destul de mare de 500 de giga.
Pentru ca jocurile să ruleze destul de bine acest model e unul care vine cu placă video dedicată model 920M care are 2GB memorie. Nu e cea mai bună placă pentru jocuri, dar nu e nici rea.

Sunt mai multe motive pentru care ai alege acest laptop, dar cele mai importante ar fi prezența wireless ac, că suportă până în 16 giga RAM, bateria cu 4 celule și procesorul rapid. Un alt lucru pozitiv ar fi că vine cu USB 3.0, acesta fiind un port foarte avansat adresat persoanelor care vor să instaleze rapid Windows ori care vor să transmită cantități mari de date pe un stick USB.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD și SSD. Dacă vrei, poți să instalezi SSD-ul în locul unității optice prin intermediul unui caddy ori în locul HDD-ului. 😉

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e numai bun pentru tine dacă vrei un model office înspre multimedia.
Poți conecta mai multe tipuri de aparate la el deoarece are USB, HDMI și VGA. La HDMI poți conecta o cameră ori un televizor HD pentru a vedea filme la calitate superioară.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă seria E5-573G.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu