≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-37U0, laptop cu SSD mare și ecran FullHD

Laptopul Acer Aspire E5-573G-37U0 face parte dintr-o serie multimedia însă nu are chiar cele mai noi componente, de aceea e și atât de atractiv. Chiar dacă nu oferă un spațiu generos de stocare, veți observa că are un SSD destul de bun. Totul pornește instant comparativ cu o configurație fără SSD. Performanțele laptopului se datorează în mare parte și procesorului care e din a 5-a generație și are o placă video HD Graphics 5500. Poate că nu e la fel de performant ca un desktop, dar că pentru un desktop e nevoie și de un monitor, deci tot cam pe acolo ajungeți.

Multe laptopuri din acest buget nu oferă SSDuri, iar dacă ar oferi nu ar fi așa de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-37U0, laptop cu SSD mare și ecran FullHD

Spre deosebire de majoritatea laptopurilor de la late branduri sau din alte serii, acesta oferă un ecran mai bun chiar dacă e tot de 15 inci. Cred că are suficientă memorie RAM și poate fi pusă până la 16GB, dacă considerați că vă este de folos. Dotările sunt importante cât timp nu aveți un alt laptop sau un desktop pe care să-l folosiți. Ideea e să aibă porturi și tehnologii wireless diversificate. De exemplu, puteți folosi periferice wireless deoarece are atât bluetooth, cât și WiFi ac.

Autonomia acestui laptop e de maxim 5 ore și în anumite condiții poate fi chiar mai mică (atunci când solicitați mai mult configurația sau folosiți tehnologii wireless). Are un sistem de operare destul de bun dar tot nu-i va evidenția performanțele ca și Windows 10. Instalarea unui astfel de sistem de operare se poate face cu un stick USB 3.0 sau pe un disc.

Plusuri: are procesor destul de bun, SSD performant, ecran 1080p, preț atractiv și altele.
Minusuri: nu sunt la acest preț.

În acest buget puteți găsi variante care oferă procesor puțin mai bun dar nu cred că oferă restul dotărilor. Acer Aspire E5-573G-37U0 impresionează prin calitate și dotări, iar dacă nu vă plac așa de mult jocurile, acest laptop e de ajuns. Arată cam ca și restul laptopurilor din serie și nici nu cred că e nevoie de o îmbunătățire.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu