≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-38W8, laptop negru cu GeForce 920M și Core i3

Acer Aspire E5-573G-38W8 face parte dintre-o serie nouă și care oferă performanțe destul de mari. Din numele său, aflăm că are un ecran de 15 inci, placă video dedicată, dar și generația. Cu toate acestea, prețul e foarte bun și designul e plăcut. Jos am pus o poză cu acesta dar și un clip la final pentru a putea face o alegere corectă. Designul mi se pare destul de reușit dar cred că se mai putea lucra la el pentru a-l face mai ușor.

Acest laptop e unul destul de performant și oferă posibilitatea rulării unor jocuri 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-38W8, laptop negru cu GeForce 920M și Core i3

Procesorul unui laptop ca și acesta nu poate fi unul de tip Celeron sau Pentium, deoarece acelea nu sunt performante (nu au unele caracteristici tehnice sau tehnologii). Chiar și acest Core i3-5005U Broadwell nu e cea mai bună soluție pentru gameri (are frecvență mică) dar are Turbo Boost pentru când e nevoie de mai multă performanță.

Ecranul acestui model e un LED cu imagine clară deoarece rezoluția e una de 1366 cu 768 pixeli. Aceleași caracteristici prezintă și ecranul unui alt laptop în același buget. Doar laptopurile mult mai scumpe au ecrane HD+ sau FullHD (cele 4K sunt foarte rare). Chiar și 4GB RAM e de ajuns iar dacă simțiți că e nevoie de mai mult, mai puteți pune încă o placă de memorie RAM. E mai atractiv decât unele modele deoarece are doar FreeDOS și mi se pare normal ca un laptop cu Windows 10 să fie mai scumpe.

Plusuri: arată bine, tehnologie WiFi ac, USB 3.0 cu PowerShare, preț atractiv, placă video GeForce.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Acer Aspire E5-573G-38W8 putea fi și mai ușor deoarece are componente destul de performante și nu are carcasă din aluminiu. Prezentarea de jos vă poate fi de folos celor care nu au mai văzut acest model. Toată seria arată la fel chiar și dacă nu ar avea acea placă video GeForce. Unele modele din serie pot avea o altă culoare dar cea a modelului de sus mi se pare cea mai plăcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu