≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-397Y, laptop multimedia cu Core i3-5005U

Acer Aspire E5-573G-397Y e un model care face parte dintr-o serie destul de cunoscută. Am pus atât un clip cât și o poză pentru a vă face o idee despre el, dar tot așa arată fie că e sau nu e cu placă video GeForce. Diferențe de culoare pot exista adică pot exista laptopuri identice dar pe alte culori. Spre deosebire de unii producători, acesta a ales un nume diferit pentru fiecare model chiar dacă diferențele dintre ele sunt mici (la RAM, hard disk). Prefer un astfel de laptop pentru acasă deoarece oferă și ieșire HDMI pentru a fi folosit ca un media player portabil.

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți unul fără placă video dedicată, oricum nu e un laptop conceput pentru jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-397Y, laptop multimedia cu Core i3-5005U

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-5005U care evident face parte din a 5-a generație de la acest brand. Are o placă video destul de bună însă tot nu e peste cea GeForce 920M când vine vorba de jocuri. Ecranul acestui laptop e unul destul de clasic adică oferă doar imagine HD și iluminare LED. Laptopurile multimedia scumpe oferă un ecran IPS, iar altele oferă chiar tehnologie touch (nu mai e nevoie de o tabletă).

Un număr mare de porturi e bine-venit însă nu cred că vă veți folosi de toate. Chiar dacă nu are prea multe porturi USB; nu cred că veți conecta multe la el deoarece multifuncționala poate fi conectată la un router. Pe partea de comunicații are conectivitate LAN, WiFi ac, bluetooth etc. Sistemul de operare ideal pentru acesta e Windows 10 deoarece laptopul are doar Free DOS, de aceea e și mai accesibil. Instalarea se poate face de pe un stick USB 3.0 sau de pe un DVD (metoda clasică).

Plusuri: funcție PowerShare USB 3.0, preț atractiv, tehnologie WiFi ac, arată destul de bine, hard mare.
Minusuri: are doar 4GB.

Acer Aspire E5-573G-397Y poate fi upgradat cu o memorie RAM suplimentară deoarece are suport pentru 16GB. Din clipul de mai jos se poate observa că are același design chiar dacă componentele sunt diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu