Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-55KE, laptop cu configurație performantă

Laptopul Acer Aspire E5-573G-55KE e una dintre cele mai avansate laptopuri accesibile sau sub un buget de 2000 lei. Cu toții ne dorim laptopuri cât mai ieftine și să fie și performante. Nu putea fi mult mai ieftină deoarece are acea placă video care nu e prezentă pe modelele entry-level. Oricum, nu e vorba de un laptop de gaming ci de unul care poate rula jocuri la detalii medii (depinde de jocul ales). Un laptop creat special pentru jocuri costă chiar și dublu dar poate că nu vă plac jocurile chiar atât de mult încât să dați atâția bani.

Dacă nu vă convine că are doar 4GB RAM, puteți pune încă 4GB pe slotul liber. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E5-573G-55KE, laptop cu configurație performantă

Mi se pare destul de echilibrat cu acel Core i5 și 4GB de RAM, iar placa video GeForce 920M poate fi de folos ori de câte ori vreți să vizionați un fișier video ori să redați un joc. Pentru o autonomie bună, placa video Intel din procesor e ideală deoarece are un consum redus și suport HD. Deci chiar și un laptop office (doar cu acea placă Intel) poate reda filme ori clipuri. Ecranul său nu e cel mai bun pentru a viziona filme, deoarece un laptop e conceput pentru cei care sunt interesați de portabilitate. Totuși, poate fi folosi ca un media player portabil.

Cel mai bun sistem de operare pentru un laptop e Windows 10 deoarece are o interfață interesantă și e cel mai cunoscut. Autonomia de lucru e de 5 ore care e cea maximă și poate fi obținută doar dacă nu folosiți tehnologii wireless, o luminozitate mare la ecran și nu vă folosiți de placa video dedicată.

Plusuri: design plăcut, USB 3.0 cu funcție de încărcare, preț atractiv, numeroase porturi, autonomie satisfăcătoare.
Minusuri: nu sunt.

Acer Aspire E5-573G-55KE e un laptop destul de reușit și care vi-l recomand din multe puncte de vedere. Am pus prezentarea de mai jos care e una generală, adică pentru toată seria E5, indiferent de generație. Sunt destul de multe laptopuri care seamănă cu acest model și care merită luate în considerare dacă oferă ceva în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu