≡ Meniu

Acer Aspire E5-573G-55MH, laptop cu i5 Broadwell

A venit timpul să recomand un laptop multimedia celora pasionați de filme, jocuri ori care au nevoie de un aparat care să nu coste prea mult, dar care să poată fi utilizat la orice tip de sarcină. E vorba despre Acer Aspire E5-573G-55MH care vine cu procesor i5 și cu placă video GeForce 920M. Procesorul din dotare e un i5 cu două nuclee, rezoluția e de 1366×768 pixeli, iar wireless ac e o caracteristică prezentă.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine ci unul care se va comporta fără reproșuri în orice situație. Aspectul poate fi văzut în imaginea de alături, iar mai multe detalii pot fi urmărite din clipul de la final.

Acer Aspire E5-573G-55MH, laptop cu i5 Broadwell

Specificații care te-ar interesa ar fi ecranul de 15,6 inci, procesorul i5 model 5200U, cei 4 giga memorie RAM și hardul încăpător de 500 de giga. Placa video e una bună la jocuri, chiar dacă e vorba de una GeForce care nu e GTX.
La capitolul software vine fără sistem, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10. Acest sistem poate fi instalat de pe stick ori de pe un disc DVD.
Fiind un laptop destinat celora care vor mai mult acest model este unul dotat cu wireless ac pentru un transfer rapid de informație și în special pentru download rapid de pe net.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine cu o portabilitate decentă (greutate de 2,4 kilograme și baterie de 4 celule care ține vreo 3 ore… asta depinde de ce faci pe laptop), componentele puternice, memoria RAM ok (4 giga și suportă maxim 16 giga).
Contra achiziției ar fi că nu are SSD și ecran Full HD. Poate fi montat o astfel de componentă în locul unității optice, iar pentru a vedea filme Blu-ray puteți conecta un televizor la acest laptop prin intermediul unui HDMI ori a portului VGA.

Deci, dacă vă interesează un notebook care să poată fi utilizat cu succes la multiple sarcini atunci îți recomand acest model. Poate fi utilizat la jocuri, dar trebuie ținut cont de faptul că nu e un laptop de jocuri.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu